Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 274 (8498)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Neplăceriq

Locuitorii din George Enescu, fără apă și căldură de duminică, din cauza unei avarii pe conducta principală de apă rece

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locuitorii cartierului sucevean George Enescu nu au căldură, apă caldă și apă rece de duminică după-amiază, din cauza unei avarii pe conducta principală ACET care alimentează această zonă.

Avaria s-a produs în zona stației de autobuze Mobilă, dar căutările echipelor de intervenție nu au avut rezultatul scontat, încât, deși estimarea inițială era că situația va fi remediată până luni la ora 15.00, problema va dura mai mult.

Practic, locuitorii din aproape tot cartierul George Enescu nu mai au apă potabilă la robinete de 24 de ore și situația se va prelungi mai mult, neplăceri fiind cauzate și de imposibilitatea de a face un duș sau a trage apa la toaletă.

Mai mult, avaria care afectează zona bulevardului George Enescu, de la intersecția cu str. Universității până la intersecția cu str. Calea Obcinilor, Aleea Lalelelor și Aleea Jupiter, a lăsat fără apă și punctele termice G. Enescu 4/3, G. Enescu 4/3/1, G. Enescu 4/3/2.

Practic, din cauza avariei la rețeaua de apă rece, nu poate fi furnizată nici căldura și apa caldă celor din sistemul centralizat, dar probleme în această privință au și cei cu centrale termice proprii.

Echipele de intervenție ale ACET sunt în teren și vor acționa până târziu în noapte, dar un termen exact privind reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă nu poate fi avansat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locuitorii din George Enescu, fără apă și căldură de duminică, din cauza unei avarii pe conducta principală de apă rece.
 Vizualizări articol: 653 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Locuitorii din George Enescu, fără apă și căldură de duminică, din cauza unei avarii pe conducta principală de apă rece0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei