Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 238 (8462)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Specializare

CCI Suceava organizează un seminar de fiscalitate în colaborare cu auditorul financiar și consultantul fiscal Adrian Bența

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerț și Industrie Suceava organizează un nou seminar de fiscalitate care va fi susținut de consultantul fiscal și auditorul financiar Adrian Bența. Evenimentul este dedicat mediului de afaceri, persoanelor interesate și în directă legătură cu noile modificări și abordări din domeniul fiscalității. Potrivit președintelui executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, seminarul va avea o tematică extrem de diversă. Printre temele abordate se numără și regimul fiscal pentru livrări intracomunitare, exporturi și importuri, recapitulație în domeniul TVA - exercitarea dreptului de deducere a TVA, livrări scutite de TVA aplicabile din 2023, rambursări în domeniul TVA, livrări și prestări de servicii către spitale; situații punctuale privind regimul microîntreprinderii și pierderea calității de microîntreprindere, condițiile în care o societate poate să fie o microîntreprindere în anul 2024; analiza cheltuielilor nedeductibile și a veniturilor neimpozabile la calculul impozitului pe profit, recapitulație impozit datorat de nerezidenți, descărcarea unor aplicații informatice și implicațiile generate de eventualele redevențe, exemple de aplicare a Convențiilor de evitare a dublei impuneri și extinderea E-factură din anul 2024.

Cei care doresc să participe la acest seminar trebuie să completeze un talon de înseriere care poate fi găsit pe site-ul CCI Suceava, www.ccisv.ro, iar tariful de participare este de 300 lei/persoană, la care se adaugă TVA.

Termenul limită pentru înscriere și plată este 8 noiembrie 2023. Plata va putea fi efectuată prin virament bancar sau direct la sediul CCI Suceava, în baza facturii generate după transmiterea formularului de înscriere. Cei care doresc să obțină mai multe detalii pot contacta organizatorii seminarului la numărul de telefon 0230.521.506, prin e-mail la office@ccisuceava.rosau direct de la CCI Suceava – Centrul Entreprise Europe Network Suceava din str. Universității nr. 15-17, etaj 1, camera 10.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CCI Suceava organizează un seminar de fiscalitate în colaborare cu auditorul financiar și consultantul fiscal Adrian Bența.
 Vizualizări articol: 545 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CCI Suceava organizează un seminar de fiscalitate în colaborare cu auditorul financiar și consultantul fiscal Adrian Bența0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei