Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 198 (8422)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Banul public

Primarul din Dornești nu se dezminte: a făcut reparații de aproape 4.000 de euro la un Logan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul PNL din Dornești, Gheorghe Luța, nu se dezminte și aruncă efectiv cu banul public pe fereastră. Recent, acesta a plătit pentru reparația la autoturismul marca Logan care aparține instituției din Dornești nu mai puțin de 16.000 de lei, plus TVA, adică în total aproape 4.000 de euro. Reparațiile au fost realizate la firma Darex, adică exact acolo unde într-o funcție de conducere este un bărbat a cărui soție lucrează la Primăria Dornești. Și pentru că tot se apropie campania electorală, primarul Gheorghe Luța a încercat să treacă prin Consiliul Local un proiect pentru reabilitarea și modernizarea dispensarului din Dornești, iar suma alocată era de 5,2 milioane de lei. Consilierii locali nu s-au lăsat duși de nas și au considerat această sumă mult prea mare, astfel încât au respins proiectul. Cum nu s-a împăcat cu ideea de a nu fi trecut proiectul, Gheorghe Luța a început să împrăștie pe rețelele de socializare acuze către consilierii locali care s-au opus acestei sifonări a banului public. ”Mi-ar fi plăcut să fiu combătut într-un mod constructiv, motivându-și fiecare votul acordat sau să vină cu alte propuneri de tipul: excluderea dotărilor, a mansardării sau a altor capitole de cheltuieli pe care nu le-au considerat oportune. În acest fel, ar fi dat dovadă că reprezintă interesele cetățenilor și nu că acționează strict influențați de un contracandidat politic care nu urmărește decât să respingă proiectele pe care le inițiez pentru dezvoltarea localității”, sunt acuzele aduse de Gheorghe Luța. Ceea ce omite să spună primarul din Dornești este faptul că din totalul de 13 consilieri locali, 9 au votat împotrivă, inclusiv unul din propriul partid, astfel încât chestiunea politică este exclusă. Gheorghe Luța este același primar care acum câțiva ani a dat din banii contribuabililor din Dornești suma de 90.000 de euro pentru un trotuar cu o lungime de 150 de metri. Ulterior, el a introdus în ședința de Consiliu Local un proiect prin care dorea să asfalteze un drum cu o lungime de circa 500 de metri cu fantasmagorica sumă de 600.000 de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Dornești nu se dezminte: a făcut reparații de aproape 4.000 de euro la un Logan.
 Vizualizări articol: 2155 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Primarul din Dornești nu se dezminte: a făcut reparații de aproape 4.000 de euro la un Logan5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei