Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 140 (8364)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ediția 2023

„Pelerin în Bucovina” a început în acest an pe ruta Sucevița-Putna, parte din Via Transilvanica și Via Mariae

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ediția din acest an a programului „Pelerin în Bucovina” a început în data de 15 iunie prin parcurgerea traseului Sucevița – Putna, pe o rută care se suprapune pe Via Transilvanica și Via Mariae. Acțiunea a fost realizată cu sprijinul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților și al Salvamont Suceava. Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă, a declarat că programul se va încheia pe 15 august, când cea mai importantă participare va fi la pelerinajele de la Putna, Cacica și Hagigadar.

Niculai Barbă a subliniat că o parte din traseele montane incluse în rutele de pelerinaj au fost amenajate și în acest an cu sprijinul Salvamont Suceava.

„Aș vrea să mai menționez că în această perioadă va avea loc și Programul Ștefanian, care va începe pe 24 iunie în Cetatea de Scaun a Sucevei, cu pomenirea voievozilor Moldovei, și se va încheia pe 2 iulie printr-un pelerinaj la Mănăstirea Putna. Sunt proiecte deja consacrate, care au contribuit la promovarea brandului Bucovina, iar în acest an, când Bucovina este Destinația Anului, organizăm o serie de evenimente ample care, odată cu înființarea Organizației de Management al Destinației (OMD) Bucovina, vor contribui la o promovare și mai puternică a brandului Bucovina și a județului Suceava. Bucovina se află în topul tuturor clasamentelor pe turism și ne propunem să ne menținem acolo cu preocuparea de a diversifica și de a crește zilnic calitatea serviciilor, în aşa fel încât toți indicatorii pe turism să crească în perioada următoare”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Pelerin în Bucovina” a început în acest an pe ruta Sucevița-Putna, parte din Via Transilvanica și Via Mariae.
 Vizualizări articol: 775 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
„Pelerin în Bucovina” a început în acest an pe ruta Sucevița-Putna, parte din Via Transilvanica și Via Mariae1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei