Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 117 (8341)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campanie poliție

Săptămâna Prevenirii Criminalității, cu activități zilnice pentru siguranța sucevenilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliția Română, la Suceava prin Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, va organiza, în perioada 22-26 mai, ”Săptămâna Prevenire a Criminalității”, cea mai de amploare acțiune preventivă de informare a cetățenilor cu privire la necesitatea adoptării unor măsuri de protecție, precum și prezentarea consecințelor ce decurg din comiterea de infracțiuni.

Polițiștii suceveni au pregătite peste 10.000 de materiale preventive care vor fi distribuite la nivelul întregului județ Suceava.

Concret, specialiștii în prevenirea criminalității vor organiza activități în spații publice, structurate pe domenii de prevenire, selectate în baza priorităților de acțiune ale Poliției Române pentru anul 2023, în cadrul cărora vor fi abordate teme precum discriminarea, violența domestică, disparițiile de minori, siguranța pe stradă și acasă, precum și siguranța în mediul online.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava campania va fi coordonată de către polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, care împreună cu polițiști din cadrul celorlalte structuri, dar și cu parteneri instituționali vor desfășura activități tematice interactive, vor lansa proiecte punctuale de prevenire și vor organiza zilnic acțiuni de impact în vederea responsabilizării și conștientizării pericolelor.

Calendarul acțiunii este structurat pe zile, 22 mai – siguranța copiilor, 23 mai – siguranța online, 24 mai – prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului, 25 mai – prevenirea disparițiilor de minori și a plecărilor voluntare de acasă ale acestora și 26 mai – prevenirea violenței domestice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Săptămâna Prevenirii Criminalității, cu activități zilnice pentru siguranța sucevenilor.
 Vizualizări articol: 477 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Săptămâna Prevenirii Criminalității, cu activități zilnice pentru siguranța sucevenilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei