Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 113 (8337)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6156 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Gheorghe Flutur conduce echipa de negociere a PNL pentru rotativa guvernamentală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreședintele PNL și liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, conduce echipa de negociere a liberalilor pentru rotativa guvernamentală. Anunțul a fost făcut de deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu, care a precizat că decizia a fost luată în ședința de marți a Biroului Politic Național al PNL. „În cadrul ședinței, premierul și președintele PNL, Nicolae Ciucă, i-a mulțumit domnului președinte Gheorghe Flutur pentru faptul că a avut o contribuție majoră la elaborarea și coordonarea programului de guvernare, inclusiv când starea de sănătate l-a obligat să fie spitalizat”. Gheorghiu a precizat că aceasta este încă o dovadă că Suceava „contează atunci când PNL este la guvernare”.

După ședința Biroului Permanent Național al PNL, Gheorghe Flutur a declarat că liberalii vor merge la negocieri cu mai multe propuneri de completare și îmbunătățire a programului de guvernare. „Eu am coordonat programul de guvernare din partea PNL și acum un an și jumătate, când s-a format coaliția. Astăzi (n.r. - marți) BPN m-a validat cu unanimitate de voturi să coordonez negocierile pe programul de guvernare în coaliție, program la care vom merge cu propuneri de completare și îmbunătățire. Am lucrat în această perioadă cu vicepreședinții partidului, cu șefii comisiilor de specialitate, am întocmit un material cu care ne vom prezenta începând de joi la negocieri. Avem o răspundere mare și totdeauna într-o coaliție trebuie să ai răbdare să îl ascuți și pe celălalt”, a spus Gheorghe Flutur.

El a precizat că în negocierile din coaliție va susține ca măsurile liberale să fie prezente în viitorul program de guvernare îmbunătățit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur conduce echipa de negociere a PNL pentru rotativa guvernamentală.
 Vizualizări articol: 618 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Gheorghe Flutur conduce echipa de negociere a PNL pentru rotativa guvernamentală1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei