Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 104 (8328)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promovare

Flutur anunță că Bucovina va înființa prima organizație regională de management al destinației turistice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Județean Suceava a aprobat începerea procedurilor pentru înființarea Organizației de Management al Destinației „Bucovina”, prima structură regională de acest tip din țară. În cadrul ședinței de vineri a deliberativului județean a fost adoptată o hotărâre pentru participarea județului Suceava, în calitate de membru fondator, la constituirea OMD Bucovina, la nivel regional. De asemenea, consilierii județeni au aprobat alocarea a 200.000 de euro pentru bugetul minim al Organizației și 10.000 de lei pentru patrimoniul inițial. În cadrul ședinței, președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a subliniat faptul că OMD Bucovina este prima organizație regională care intră în linie dreaptă pentru a fi avizată de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului. „Deja la nivelul județului Suceava din punct de vedere organizatoric sunt unele zone care s-au mișcat foarte bine și aici vreau să felicit OMD de la Suceava, <Orașul Cetății de Scaun> și OMD de la Vatra Dornei, <Țara Dornelor>. Sunt și altele în curs de înființare și noi avem o mare oportunitate. La nivel regional, sunt opt regiuni definite foarte clar, printre care este și Bucovina, care se suprapune pe județul Suceava. Noi puteam să dăm drumul la înființarea acestui OMD regional după ce aveam minimum unul local înființat aici în județul Suceava și avem până în prezent deja două înființate, la Suceava și Vatra Dornei”, a explicat Flutur. El a spus până în momentul de față au trimis documente și vor face parte din acest OMD regional Bucovina 14 entități. Gheorghe Flutur a precizat că inițial, pe lângă CJ Suceava, din OMD Bucovina vor face parte OMD „Orașul Cetății de Scaun” din Suceava, OMD Țara Dornelor, CCI Suceava, Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava, precum și localitățile Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Gura Humorului, Siret, Coșna, Fundu Moldovei, Pojorâta, Sadova și Asociația Produs în Bucovina.

„În perioada următoare îmi doresc foarte mult să lucrăm articulat și cu celelalte primării și stațiuni turistice și îi așteptăm și pe alții să vină în acest OMD Bucovina. Așteptăm de exemplu Direcția Silvică Suceava, dar și alte entități care nu ar trebui să lipsească, cum este și Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, care acum s-a înscris OMD Suceava. Dar vor lăsa la Suceava un protopopiat să facă parte din organizație, și vor veni în OMD regional Bucovina”, a declarat președintele CJ Suceava. El a mai adăugat că îl bucură faptul că în din OMD Bucovina va face parte și zona Fălticeni, care are un potențial turistic foarte mare. Gheorghe Flutur a arătat că prin OMD Bucovina vor fi organizate acțiuni, expoziții și alte evenimente pentru promovarea turistică printr-un concep unitar. Președintele CJ Suceava a arătat că obiectivele organizației sunt creșterea gradului de valorificare a potențialului turistic din regiunea Bucovinei, creșterea notorietății brandului turistic Bucovina, creșterea duratei sejurului petrecut în această zonă precum și creșterea numărului de turiști.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur anunță că Bucovina va înființa prima organizație regională de management al destinației turistice.
 Vizualizări articol: 732 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Flutur anunță că Bucovina va înființa prima organizație regională de management al destinației turistice1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei