Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 97 (8321)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6156 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ofertă de telefoane Samsung S23 la prețuri imbatabile pe site-ul yzzy.ro

Cum românul este inventiv, nu mai aruncă aproape nimic din electrocasnicele vechi sau din oricare alt obiect care poate fi recondiționat și ulterior vândut, dacă se dorește un beneficiu de pe urma lui. Mobila veche, obiecte personale sau chiar telefoane pot fi vândute pe site-urile care au ca profil revânzarea lor.

Apoi mai vorbim și de cumpărarea unor modele noi la prețuri foarte convenabile. Este și cazul echipei de la Yzzy care pune la vânzare modele de telefoane de generație nouă, cu prețuri pentru orice buzunar. Află cum poți să cumperi sau să vinzi vechiul telefon pe platforma Yzzy, un start-up sucevean pe care merită să îl descoperi!

 

Telefoane Samsung ca noi, la ofertă imbatabilă

Pentru că majoritatea caută telefoane de la branduri populare, dar care să aibă și un preț accesibil se pot orienta și alege telefoane Samsung S23 de pe platforma Yzzy. Aici se găsește expusă o gamă variată de smartphone-uri aparținând acestui brand.

Motivul pentru care aceste telefoane sunt căutate este pentru că sunt competitive, au un design plăcut, dar și un preț optim, în raport bun cu ceea ce oferă. Pe site-ul Yzzy se găsesc și modele noi lansate, ceea ce înseamnă că oricine va găsi aici ceea ce caută.

Telefoanele Samsung au trecut prin verificări minuțioase și nu au defecte de funcționare sau estetice. Toate detaliile sunt expuse pe site, iar la cumpărarea unui smartphone se oferă garanție de un an.

 

Platforma unde îți poți vinde vechiul telefon 

La Yzzy poți cumpăra în siguranță un telefon ca și nou și tot aici ai posibilitate sa-ti vinzi vechiul telefon. Vechiul tău model de telefon este verificat, evaluat la un preț și apoi pus la vânzare. Transportul lui până la firmă este suportat de către Yzzy.

Banii se primesc în contul bancar completat în formularul de pe site în 24 de ore de la verificare sau în momentul vânzării (sau maximum 30 de zile), în funcție de ce metodă ai selectat.

De menționat este faptul că nu se acceptă telefoane care au fost declarate furate sau prezintă risc ridicat de blocare. Acest aspect poate fi verificat cu ajutorul butonului prezent pe site. În felul acesta se preîntâmpină orice neînțelegere ulterioară.

 

Cum se face analiza unui telefon înainte de a fi pus la vânzare?

Produsul care urmează să fie vândut trebuie în prealabil pregătit pentru predare. Se vor șterge toate datele personale și se va scoate cartela SIM din dispozitiv. Apoi va fi împachetat într-o cutie potrivită, dar nu în cea originală care i-a aparținut. Curierul îl va ridica de domiciliu, gratuit.

După ce telefonul a ajuns la sediul firmei, acesta trece printr-o serie de etape pregătitoare. Telefoanele primite pentru a fi repuse la vânzare sunt supuse unui control riguros cu ajutorul unui soft specializat. Se analizează starea generală, dar și starea lui în mod particular. În urma acestei analize telefonul va fi încadrat în una dintre aceste stări: ca nou, foarte bun, bun, acceptabil. Starea bateriei, dacă funcționează butoanele de volum și camerele, dacă display-ul este în stare bună, toate acestea sunt luate în considerare.

Produsul va primi o reofertare de preț de la Yzzy. Aflați mai multe detalii din pagina oficială.

Contact: contact@yzzy.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ofertă de telefoane Samsung S23 la prețuri imbatabile pe site-ul yzzy.ro.
 Vizualizări articol: 1415 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ofertă de telefoane Samsung S23 la prețuri imbatabile pe site-ul yzzy.ro5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei