Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 95 (8319)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Must - have în garderobă - ce bluze și rochii merită să ai în garderoba ta

Vara aduce întotdeauna cu ea o dorință de schimbare, vigoare și culoare: respingem culorile sumbre și de iarnă în favoarea pastelurilor, a modelelor colorate și a materialelor delicate. Și, pentru a reîmprospăta garderoba, respectând în același timp dictatele de modă ale sezonului, este necesar să facem o selecție a tendințelor care se potrivesc cel mai bine cu stilul nostru, precum și care sunt confortabile de purtat.

Ce nu poate lipsi din garderoba unei femei – rochia

 

Garderoba unei femei trebuie neapărat să includă o varietate de rochii pentru diverse ocazii. De asemenea, aceste rochii trebuie să corespundă stilului și formelor proprietarei. Poți găsi cele mai frumoase și deosebite rochii dama pe answear.ro.

Ce rochii nu trebuie să-ți lipsească:

 

 

Mica rochie neagră

Nu te vei plictisi niciodată de mica rochie neagră! Poți experimenta la nesfârșit cu rochia neagră, este fundalul perfect pentru a crea imagini într-o varietate de stiluri. Este potrivită în orice situație, de la o întâlnire romantică până la un interviu important de angajare. Și, da, chiar are o magie specială: orice fată care o poartă își schimbă mersul și gesturile.

 

Rochii viu colorate

Ocupația, locul de muncă, hobby-urile și pasiunile influențează în mod direct ceea ce purtăm. Pentru a avea un look casual la birou sau la un eveniment de afaceri, este recomandabil să te joci cu nuanțele, iar rochiile colorate sunt potrivite pentru aceasta;

 

Rochii tip cămașă

O piesă extrem de versatilă, care poate fi purtată pe tot parcursul anului, indiferent de schimbarea anotimpurilor. Oricare ar fi ocazia, la birou, în oraș cu fetele – o poți purta oriunde. Vara, poartă această rochie cu sandale sau balerini, toamna - cu cizme sau botine. Versatilă, elegantă, confortabilă - rochia cămașă se adaptează fiecărei doamne și domnișoare, indiferent de garderoba sa;

 

Rochii de cocktail

Fiecare dintre noi a fost cel puțin o dată în situația în care a avut loc o petrecere, o ieșire la teatru, la restaurant sau la nunta unei prietene și nu avem cu ce să ne îmbrăcăm! O variantă avantajoasă pentru ambele părți este o rochie de cocktail, care va fi potrivită pentru diverse evenimente festive. Culoarea și stilul pot fi oricare, dar acordă atenție clasicilor, atunci rochia va rezista mulți ani și va fi o sursă continuă de bucurie.

 

Bluza – un accesoriu nelipsit de vară

În garderoba ta merită să ai și bluze răcoroase de vară. Acestea pot fi cu decolteu sau fără, cu mâneci bufante sau simple, etc. Cămășile vor completa ținuta feminină pe care dorești să o abordezi și îți vor crea un stil unic. 

 

Nu ar trebui să lipsească sub nicio formă:

  • Bluze cu decolteu în formă de V

Aceste bluze au un decolteu adânc în formă de V, ceea ce le face potrivite pentru ocazii informale sau pentru a fi purtate la locul de muncă, în funcție de lungimea și materialul lor;

  • Bluze cu mâneci bufante

Acestea au mâneci largi și bufante, ceea ce le face ideale pentru un look romantic și feminin, potrivite pentru evenimente speciale sau pentru a fi purtate la birou;

  • Cămăși din bumbac neutre sau cu imprimeuri

Cămășile sunt ideale pentru a fi purtate în timpul zilelor obișnuite sau în activități care necesită o îmbrăcăminte lejeră. Acestea pot fi accesorizate pentru a fi purtate și la birou. Sunt disponibile într-o varietate de imprimeuri și modele, perfecte pentru a adăuga un plus de personalitate garderobei tale și pentru a fi purtate la diverse ocazii;

  • Bluze vintage

Să nu uităm de bluza vintage, inspirată din moda anilor ’60-80, potrivită pentru a adăuga un plus de stil garderobei tale și pentru a fi purtată la ocazii informale sau la evenimente tematice.

 

 

Urmând aceste sfaturi simple, femeile de orice vârstă pot, cu puțin efort, să arate la modă, elegante și încrezătoare. Creează-ți garderoba ideală, plină de farmec și foarte feminină cu rochii și bluze pentru orice ocazie!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Must - have în garderobă - ce bluze și rochii merită să ai în garderoba ta.
 Vizualizări articol: 809 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Must - have în garderobă - ce bluze și rochii merită să ai în garderoba ta5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei