Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 83 (8307)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Depozitul de uși Suceava

Zeci de variante de uși în fața clientului, livrare rapidă și accent pus pe consultanță pentru alegerea potrivită

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii care doresc să își schimbe ușile de la case, de la birouri ori cei care sunt în curs de amenajare a unei locuințe au la dispoziție depozitul de uși Simdoor de pe strada Mărășești, locație din care pot face o alegere dintr-o gamă variată de produse.  

Depozitul oferă uși de interior și de exterior pentru apartamente sau case, cu serviciu de montaj rapid asigurat prin colaboratori.

Locația de peste drum de MPO este cel mai tradițional depozit de uși din municipiul Suceava, aflat în acel loc de peste 15 ani. De patru ani de zile depozitul a fost preluat de Roxana Sinescu, care a demarat o afacere nouă pentru ea, dar într-o locație deja consacrată.

”Ne diferențiem prin timpul de livrare scurt, de obicei vindem marfă din stoc sau alegem variante de livrare rapidă, în nici un caz nu stăm după marfă săptămâni sau luni. Prețurile sunt avantajoase și nu există intermediari sau alți factori care să întârzie intrarea în posesia ușilor dorite”, dă asigurări Roxana Sinescu.

În aceste condiții, se oferă un termen de livrare și montaj de 3-5 zile lucrătoare.

Firma acoperă toate cerințele de pe piață, în funcție de bugetul clientului și varianta de ușă dorită.  

Ușile de interior, de exemplu, au prețuri de la 590 de lei până la 1.900-2.000 de lei, iar depozitul oferă la vedere peste 50 de modele de uși de interior. De asemenea, în depozit sunt disponibile pe stoc peste 30 de modele și culori de uși metalice pentru apartamente, uși vopsite, la modă acum, și uși glisante.  

Roxana Sinescu și colega care întâmpină clienții insistă mult pe consultanță, pe ideea ca omul să aleagă ce este mai potrivit pentru el de la început:

”Ne propunem să fim inspirație pentru cei în căutarea unei uși potrivite pentru orice spațiu. Oferim consultanță, avem răbdare cu fiecare client în parte, discutăm și despre ce amenajare dorește să facă. Vin la noi clienți cu mostre de gresie sau faianță și le recomandăm o ușă care să se potrivească. Destui clienți își schimbă ideile sau percepția după ce discută cu noi. Noi îi sfătuim, ideal este să evite alte cheltuieli ulterioare dacă ușa nu este potrivită. Este mai bine să facem treabă bună, împreună, de la început”, explică Roxana Sinescu.   

În privința ușilor de exterior, acestea sunt de două tipuri, pentru casă și apartamente, iar cei de la Simdoor caută să explice cât mai clar asta clienților.

Ușile de exterior pentru case sunt din alt material pentru că au contact direct cu intemperiile, cu soarele și evident că aceste detalii trebuie spuse destul de clar clientului.

Ușile exterioare pentru case pot fi achiziționate cu prețuri de la 3.000 la 6.500 de lei, în timp ce ușile pentru apartamente sunt de la 1.200 la 2.700 de lei.

Firma lucrează cu şase importatori cărora le cunoaște deja produsele și poate garanta pentru calitatea acestora.

Simdoor – magazin de uși din Suceava poate fi găsit pe toate rețelele de socializare și pe site-ul simdoor.ro

Pe numărul de WhatsApp 0740.479797 cei de la Simdoor le răspund cu răbdare clienților care solicită detalii, poze, imagini video, specificații tehnice. Asta pentru ca omul să își facă o imagine clară în cadrul unei consultanțe preliminare.

Firmă asigură montaj prin colaboratori în tot județul Suceava și în Botoșani.

Colaboratorii oferă și mentenanță contracost pentru înlocuire butuci uși sau pentru înlocuire părți de feronerie care s-au deteriorat la ușile din metal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de variante de uși în fața clientului, livrare rapidă și accent pus pe consultanță pentru alegerea potrivită.
 Vizualizări articol: 1456 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeci de variante de uși în fața clientului, livrare rapidă și accent pus pe consultanță pentru alegerea potrivită0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei