Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 69 (8293)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Investiție de 25 milioane de euro

Arabesque deschide la Suceava cel mai modern magazin Mathaus și cea mai mare platformă logistică de vânzare a materialelor de construcții și finisaje din țară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În urma unei investiții de 25 de milioane de euro, compania de distribuție de materiale pentru construcții și finisaje Arabesque inaugurează vineri, pe 24 martie 2023, la Suceava, cea mai mare platformă logistică de vânzare a materialelor de construcții și finisaje din țară.

Platforma logistică din Suceava, realizată pe o suprafață de 46.900 mp, este prima din țară în care compania integrează un depozit Arabesque și un magazin Mathaus cu o suprafață construită totală de aproximativ 22.000 mp, optimizând astfel serviciile și portofoliul de produse disponibile, atât pentru companiile de construcții, producătorii de mobilă și firmele care dezvoltă proiecte de construcții sau renovări, cât și pentru clienții finali.

Deschiderea noului magazin Mathaus are loc vineri, 24 martie, de la ora 08.00, clienții fiind așteptați în noua locație din strada Traian Vuia nr. 17, unde vor avea la dispoziție peste 46.000 de produse pe stoc, pornind de la oțel beton, structuri metalice și zidărie, profile și țevi metalice, plăci din lemn, sisteme complete pentru acoperișuri, toată gama de compartimentări de gips carton, plăci tehnice și tavane casetate, termoizolații, mortare, gleturi, adezivi, șape, vopsea și tencuieli, peste 2.000 de decoruri de parchet, gresie și faianță, întreaga gamă de instalații sanitare și electrice, o gamă extinsă de scule electrice și echipament de protecție.

„Investiția de la Suceava este printre cele mai ambițioase proiecte ale Arabesque și vine în întâmpinarea persoanelor fizice, cât și a clienților profesioniști. Magazinul Mathaus Suceava este cel mai inovator magazin al nostru, aproape în totalitate digitalizat, unde oferim și servicii de consiliere profesioniste”, a declarat Cristian Matei, director general Mathaus.

Produsele din domeniul construcțiilor și renovărilor sunt gata pentru a fi livrate în 24/48 ore, cu flota proprie, formată din peste 1.000 de camioane.

Devenită cel mai mare furnizor de soluții integrate pentru piața construcțiilor din România, compania Arabesque a fost fondată în Galați, în 1994, de către omul de afaceri Cezar Rapotan, deține 36 de centre comerciale, dintre care 26 în România, cu aproximativ 3000 de angajați.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arabesque deschide la Suceava cel mai modern magazin Mathaus și cea mai mare platformă logistică de vânzare a materialelor de construcții și finisaje din țară.
 Vizualizări articol: 1403 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arabesque deschide la Suceava cel mai modern magazin Mathaus și cea mai mare platformă logistică de vânzare a materialelor de construcții și finisaje din țară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei