Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 54 (8278)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nou! Leroy Merlin Suceava introduce o gamă variată de mobilier de bucătărie personalizat

Începând din această lună, magazinul Leroy Merlin din Shopping City Suceava (Calea Unirii, nr. 27B), te așteaptă cu o nouă gamă de mobilier de bucătărie ce poate fi personalizat până la cel mai mic detaliu, în funcție de spațiul tău și stilul dorit. Sistemul de mobilier Delinia iD este disponibil în 9 serii, cu 17 decoruri diferite, și beneficiază de o garanție de 25 de ani pentru corpurile de bază și fațade.

Sistemele modulare ale bucătăriilor DELINIA iD permit zeci de combinații diferite între corpurile de mobilier astfel încât să obții maximul de funcționalitate al întregului spațiu disponibil - de la podea la tavan și de la un perete la celălalt, cu ajutorul ușilor glisante, corpurilor de colț, al celor destinate spațiilor înguste, dar și al corpurilor suspendate sau de bază.  

Bucătăriile marca DELINIA iD sunt disponibile în 9 serii diferite de mobilier, cu 17 opțiuni de materiale și culori, potrivite pentru diverse stiluri de amenajare – tradițional, modern, minimalist sau industrial. În plus, peste 25.000 de produse pentru casă sunt disponibile în stocul magazinului din Suceava, inclusiv numeroase tipuri de accesorii menite să faciliteze activitățile din bucătărie. În ceea ce privește designul, poți opta pentru mai multe efecte și finisaje: multicolor sau uni, cu efect de lemn, mat sau lucios, cu frezare sau simplu. 

Bucură-te de consiliere gratuită din partea specialiștilor Leroy Merlin și de servicii utile de finanțare, transport și montaj

Vino cu propriile măsurători în Leroy Merlin Suceava și, alături de un specialist Delinia, îți poți configura proiectul de bucătărie 3D direct în magazin. Acesta te va sfătui cu privire la ce corpuri și accesorii să alegi, cum să le combini pentru a eficientiza spațiul tău, și îți va contura o imagine grafică asupra viitoarei tale bucătării. Odată ce ai ajuns la rezultatul dorit, poți plasa comanda direct în magazin, online, dar și telefonic.

Mai mult, dacă ai nevoie de un buget suplimentar pentru bucătăria visurilor tale, poți opta pentru una dintre variantele de finanțare oferite de Leroy Merlin fie direct în magazin, fie online, pe leroymerlin.ro.

Pentru și mai puține griji, alege să-ți livrăm mobilierul personalizat direct la domiciliu, la ora și în ziua stabilite cu tine. Astfel, în maximum 5 zile lucrătoare te poți bucura de noua ta bucătărie. În plus, poți opta și pentru servicii de montaj, asigurate de specialiștii Leroy Merlin.

Descoperă toate avantajele bucătăriilor Delinia iD aici: https://www.leroymerlin.ro/articol/sistemul-delinia-id-pentru-mobilier-de-bucatarie-personalizat-este-aici/401.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nou! Leroy Merlin Suceava introduce o gamă variată de mobilier de bucătărie personalizat.
 Vizualizări articol: 1013 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nou! Leroy Merlin Suceava introduce o gamă variată de mobilier de bucătărie personalizat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei