Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 54 (8278)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fonduri

Gheorghe Flutur a semnat contractul de peste 13 milioane de euro pentru reabilitarea termică a Spitalului Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a semnat, luni, la București, contractul de finanțare pentru proiectul pe fonduri europene pentru reabilitarea energetică a Spitalului Județean „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava. Gheorghe Flutur a precizat că valoarea proiectului este de peste 13 milioane de euro, respectiv 65,726 milioane de lei, și este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta C5 – Valul Renovării.

Flutur a explicat că suprafața totală care va fi renovată este de 25.500 mp, urmând să fie realizate lucrări de reabilitare termică a anvelopei, schimbarea centralei termice pe gaz cu centrală termică pe gaz în cogenerare, schimbare boiler apă caldă de consum, montare termostate electronice în fiecare încăpere, instalare chiller climatizare și conectare la instalația de cogenerare pentru producere frig, schimbarea corpurilor de iluminat cu sisteme tip led. La acestea se adaugă și montarea de baterii cu fotocelulă în băi, montarea ventilatoarelor cu recuperare de căldură în încăperi, montare ventiloconvectoare, montare panouri fotovoltaice pentru iluminat, tuburi vidate presurizate pentru preparare apă caldă menajeră montate pe șarpantă, izolarea soclului clădirii, izolarea termică a conductelor de apă caldă din camera tehnică a centralei termice și schimbarea aparatelor de aer condiționat cu aparate noi. Flutur a precizat că această modernizare a Spitalului Județean Suceava va conduce la creșterea gradului de siguranță și reducerea cheltuielilor cu iluminatul și încălzirea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur a semnat contractul de peste 13 milioane de euro pentru reabilitarea termică a Spitalului Suceava.
 Vizualizări articol: 538 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Gheorghe Flutur a semnat contractul de peste 13 milioane de euro pentru reabilitarea termică a Spitalului Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei