Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 48 (8272)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Probleme

Trenuri blocate sau anulate din cauza căderilor de arbori pe calea ferată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai multe trenuri care circulă în zona județului Suceava au avut luni probleme din cauza ninsorilor abundente care au dus la căderi de arbori pe calea ferată. Trenurile InterRegio 1833 Iași – Timișoara Nord, care a plecat luni dimineață din Suceava, a rămas blocat la limita cu județul Bistrița-Năsăud. În aceeași situație a fost și trenul 1831, care circula de la Timișoara Nord și avea ca destinație Iași, cu trecere prin Suceava.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a anunțat că traficul feroviar s-a desfășurat cu dificultate din cauza vremii nefavorabile - ninsori abundente și vânt puternic - cu precădere în zona montană aferentă județului Suceava, unde mai mulți copaci prăbușiți pe firul de contact au impus intervenția cu drezinele pantograf pentru repunerea sub tensiune a liniei de contact.

”S-a intervenit cu drezine pantograf pe intervalul CF Floreni - Coșna - Grădinița, Lunca Ilvei - Ilva Mică - Ilva Mare, Dărmănești - Cacica și Pojorâta - Mestecăniș. Pe tronsonul Floreni - Coșna - Grădinița și Lunca Ilvei - Ilva Mică - Ilva Mare s-a repus sub tensiune. Se acționează în continuare între Larion și Silhoasa pentru îndepărtare copac și repunere sub tensiune. Două trenuri de călători sunt staționate temporar (IR 1834 și IR 1833) până la finalizarea operațiunilor de tăiere, îndepărtare a copacului din gabarit și repunere sub tensiune”, se arată într-un comunicat al CFR SA.

Probleme au existat și între stațiile Dărmănești - Cacica, unde traficul feroviar a fost întrerupt până la orele prânzului, când s-a reușit reconectarea liniei de contact la rețeaua de tensiune. Pe intervalul Pojorâta - Mestecăniș, trenurile au fost retrasate pe firul I, echipele intervenind pentru repunerea sub tensiune a liniei de contact doar pe firul II.

”Compania Națională de Căi Ferate CFR SA adresează scuzele necesare călătorilor și îi asigură că personalul feroviar depune în continuare toate eforturile pentru a reduce cât mai mult perioadele de intervenții în vederea remedierii deranjamentelor provocate de vremea nefavorabilă”, au mai transmis reprezentanții CFR SA.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trenuri blocate sau anulate din cauza căderilor de arbori pe calea ferată.
 Vizualizări articol: 623 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trenuri blocate sau anulate din cauza căderilor de arbori pe calea ferată5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei