Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 42 (8266)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Petrecere la Casa Negru, de Dragobete, cu meniu festiv, muzică live și atmosferă aparte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Restaurantul Casa Negru, o locație aparte, recent inaugurată în apropiere de municipiul Suceava, pregătește sucevenilor care vor să celebreze Dragobetele, sărbătoarea iubirii la români, o seară specială, încărcată de surprize, cu bucate distinse, degustare de vinuri și muzică bună.

Vineri, 24 februarie, de la ora 18.00, Restaurant Casa Negru îi răsplătește pe cei care îi vor trece pragul cu delicii semnate de un chef bucătar cu experiență, preparate tradiționale reinterpretate, o priveliște de vis și o atmosferă aleasă.

Pentru seara de 24 februarie, chef Iulian Negru a pregătit un meniu specific tradițional, compus din: (I) bulz tradițional pe pat de ardei copți, prezentat într-o manieră modernă, (II) sărmăluțe în cocoace, un aluat fraged, aromatizat cu măduvă, cu salată de varză murată, (III) coaste de porc marinate, cartofi gratinați cu brânzeturi și ardei copt, cu un sos de smântână, mărar și usturoi.

Masa se încheie cu tradiționalele plăcinte moldovenești, poale în brâu, pregătite după o rețetă specială a bucătarului.

Pentru o experiență culinară completă, preparatele vor fi însoțite de vinuri semnate Casa de vinuri Cotnari, o nouă gamă de produse urmând să fie prezentată, și totodată degustată, în cadrul petrecerii de vineri.

Cât privește artiștii care vor asigura buna dispoziție a oaspeților, invitații gazdelor sunt Dj Klass, Mr. J-sax, cu un moment de Jazz și Cafe Concert și Alexandra Negru, responsabilă de momentele folclorice.

Pentru seara de vineri, se pot face rezervări la 0756999988.

„Vom sărbători cu gusturi autentice românești, reinterpretate, vrem să punem în valoare bucătăria tradițională într-o manieră deosebită, prin intermediul preparatelor pe care le-am îmbunătățit de-a lungul timpului. Este o zi specială și îi invităm pe suceveni să celebrăm împreună, să facă o alegere inspirată, să aleagă rafinamentul, bunul gust și eleganța, acestea fiind și atuurile pe care mizează localul nostru”, a menționat Mihai Zamfira, general manager, cu peste 30 de ani experiență în Horeca. 

De asemenea, acesta a mai specificat că restaurantul va organiza petreceri speciale și cu prilejul zilei de 8 martie, dar și seri tematice, cu preparate și vinuri variate.

 

Casa Negru - o experiență aparte

Casa Negru promite clienților săi o experiență aparte, o ambianță selectă, o amintire plăcută.

Într-o atmosferă caldă, cu atenție la detalii, cu gusturi proaspete și diversificate, reprezentanții localului vor să livreze servicii la un standard înalt, cu respect, considerație și profesionalism pentru oaspeții lor.

Casa Negru dispune de un restaurant à la carte cu 110 locuri, o sală de evenimente de până la 150 de locuri, șase camere de cazare și două parcări cu capacitate mare.

Restaurantul Casa Negru, o locație cu o priveliște superbă, înseamnă o bucătărie fină, elegantă, stilizată, un meniu variat, care surprinde plăcut și printr-un ”Bucovinean corner”, o selecție de preparate tradiționale specifice zonei (saramură de păstrăv, jumări de crap, tochitură moldovenească, carne la garniță etc.).

Steack-uri, tomahawk maturat, T-bone de vită, butter fish, sea bass, paste cu fructe de mare, paste tradițional italienești sunt alte câteva preparate din meniu, pe care reprezentanții localului le recomandă.

Restaurantul funcționează zilnic între 11.00 și 23.00.

 „De asemenea, deținem o brutărie, cât și un laborator de patiserie propriu, care furnizează produse pentru restaurant, cât și pentru evenimentele private, avem un lanț controlat al alimentelor, al materiei prime, ceea ce reprezintă un mare avantaj față de alte locații”, a mai punctat Mihai Zamfira.

Cât privește sala mare, aceasta poate găzdui nunți, cumetrii sau alte evenimente speciale, putând fi transformată cu ușurință în sală de conferințe, pentru segmentul corporate.

Referitor la evenimentele festive, reprezentanții localului sunt deschiși și oferă posibilitatea clienților să-și personalizeze meniul, să-l adapteze preferințelor lor.

Casa Negru este situată în cartier Obcini, către Sf. Ilie (vechi), la 200 de metru de blocul IRE, pe stânga.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Petrecere la Casa Negru, de Dragobete, cu meniu festiv, muzică live și atmosferă aparte.
 Vizualizări articol: 1741 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Petrecere la Casa Negru, de Dragobete, cu meniu festiv, muzică live și atmosferă aparte5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei