Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 42 (8266)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ediția a XXIV-a

Concursul de Interpretare Instrumentală „Cel mai bun interpret”, la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 21-23 februarie 2023, Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava organizează Concursul de Interpretare Instrumentală „Cel mai bun interpret”, adresat elevilor din clasele I-VIII, specializarea muzică.

Inițiată de prof. Cătălina Hapurne, competiția a ajuns în acest an la a XXIV-a ediție, la care sunt înscriși 70 de participanți, susținuți de profesorii lor îndrumători și corepetitori.

Juriul concursului este format din: lector univ. dr. Daniel Paicu – președinte, prof. Cristi Ruscior – vicepreședinte, prof. Cristina Cleopatra Ungureanu – secretar al juriului și membrii evaluatori, după cum urmează: secțiunea pian – prof. Corina Alexandra Răducanu și prof. Johannes Raimund Onesciuc, secțiunea instrumente cu coarde – prof. Ciprian Constandache și prof. Ilie Aurelian Zugrav, secțiunea instrumente de suflat (lemn) – prof. Mihaiela Săveanu și lector univ. dr. Constantin Petru Bogdan, secțiunea instrumente de suflat (alamă) și instrumente de percuție – prof. Florin Sumanariu, prof. Petru Marian Tabarcea și prof. Rusu Lucian Georgel.

Elevii vor fi evaluați pe clase și instrumente în zilele de concurs, 21-22 februarie.

Potrivit prof. Elena Istrate, director adjunct și coordonator de proiect, festivitatea de premiere și acordare a Trofeului „Cel mai bun interpret” 2023 va avea loc joi, 23 februarie 2023, orele 11.30, în sala Auditorium „Ion Carp Fluerici” a colegiului, în deschiderea căreia spectatorii se vor bucura de microrecitalul susținut la chitară de câștigătorul Trofeului 2022, elevul Alexandru Dragomirescu, clasa a VIII-a, prof. îndrumător Ilie Aurelian Zugrav.

Proiectul se derulează prin Asociația de Părinți și Absolvenți ai Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, iar principalii sponsori ai acestei ediții sunt Tipografia Celestin SRL, Monitorul de Suceava, Hotel Alpin Rarău, Hotel Toaca-Bellevue, Verony Team, alături de care se înscrie echipa de voluntari, formată din numeroși profesori și membri ai personalului didactic auxiliar din instituție.

Conducerea școlii, reprezentată de prof. Alexandra Veronica Bejinaru - director și prof. Elena Istrate - director adjunct, împreună cu prof. Loredana Mihaela Ceică, inspector școlar Arte, reprezentant al Inspectoratului Școlar Județean Suceava, susțin acest deosebit eveniment artistic și urează tuturor participanților la concurs mult succes.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul de Interpretare Instrumentală „Cel mai bun interpret”, la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”.
 Vizualizări articol: 551 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concursul de Interpretare Instrumentală „Cel mai bun interpret”, la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei