Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 41 (8265)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Cu descarcerare

Accident rutier cu cinci victime, la Șcheia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cinci persoane au ajuns sâmbătă seara la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava,după ce două autoturisme s-au ciocnit pe raza comunei Șcheia. Printre victime s-au aflat și doi minori. Toate cele cinci persoane implicate în accident erau conștiente și cooperante în momentul în care au ajuns salvatorii.

Sâmbătă, 18 februarie, în jurul orei 17:40, Ovidiu Munteanu, în vârstă de 43 ani, din municipiul Suceava, a condus autovehiculul marca BMW pe str. Cetății din localitatea Șcheia, iar la intersecția cu str. Bârnova nu a respectat obligația de a opri la întâlnirea indicatorului „Stop” și a intrat în coliziune cu autovehiculul marca Land Rover, care circula pe drumul prioritar, respectiv pe str. Bârnova, condus de către David Corniciuc, în vârstă de 22 ani, din comuna Șerbăuți.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcoolscop, rezultatele fiind negative, iar ulterior le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii ”vătămare corporală din culpă”.

La fața locului au intervenit pompierii militari, cu două autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a patru echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Suceava (SAJ).

Două persoane au rămas încarcerate și au fost extrase de către salvatori. Conform reprezentanților Spitalului Județean Suceava,în urma accidentului produs pe raza comunei Șcheia, la Unitatea de Primiri Urgențe Suceavaau ajuns cinci victime stabile hemodinamic și respirator, conștiente: trei victime (doi copii, unul cu vârsta de 6 ani și un altul cu vârsta de un an, și un bărbat în vârstă de 22 de ani) policontuzionați, care nu au necesitat internare, un bărbat în vârstă de 43 de ani, cu traumatism cranio-cerebral și fracturi costale, care a rămas internat pe Secția de Chirurgie Toracică, și o femeie politraumatizată, cu fracturi costale multiple, o fractură de claviculă și traumatism abdominal, care a rămas internată pe Secția de Chirurgie Generală, din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident rutier cu cinci victime, la Șcheia.
 Vizualizări articol: 675 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accident rutier cu cinci victime, la Șcheia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei