Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 39 (8263)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

Stația de autobuz de la Centrul de Transfuzii Sangvine Suceava s-ar putea reînființa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea societății de transport public local (TPL) Suceava a propus serviciului de specialitate din cadrul primăriei reînființarea stației de autobuz din zona Centrului de Transfuzii Sangvine Suceava - Spitalul Vechi, concomitent cu înființarea unui traseu dinspre spital spre centru. Directorul TPL, Gabriel Petruc, a declarat că solicitări în acest sens au venit din partea unor angajați ai Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, care dacă pleacă de la serviciu cu autobuzul către zona centrală, spre cartierele Burdujeni sau Ițcani, și trebuie să ocolească tot cartierul Obcini. Managerul TPL a afirmat că sunt, de asemenea, solicitări de înființare a unei linii de autobuz din centru până la ieșirea spre Fălticeni, iar pe traseul de întoarcere o stație s-ar putea reînființa și la Spitalul Vechi. De stație ar beneficia atât angajații unității medicale, pacienții spitalului și cei ai centrului de radioterapie, donatorii de sânge, angajații Inspectoratului Județean de Poliție și ai firmelor din zonă, cât și locatarii din cartierul ANL din spatele OMV.

Propunerea conducerii TPL urmează să fie analizată de serviciul de specialitate din cadrul primăriei, în privința costurilor și a numărului de autobuze disponibile pentru un nou traseu. La acest moment, la spital se poate ajunge cu autobuzele nr. 2, 3 și 5, care au stație numai pe partea dreaptă spre ieșirea din Suceava spre Fălticeni (în fața Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou”). De la spital spre centru, Burdujeni sau Ițcani singura variantă este de a urca într-un autobuz de pe cele trei linii menționate și a parcurge tot traseul, adică Spitalul Judeţean - Metro - Corduș - Școala nr. 9 - Obcini Flori - Mobilă - Curcubeu - Nordic - Catedrală - Policlinică - Bancă - Centru - Grup Școlar - Sala Sporturilor - Iulius Mall - Bazar - Carrefour - Orizont - Moldova - Cantină - Ramiro - Cartier ANL - Gara Burdujeni, cu autobuzul nr. 2; Spitalul Judeţean - Obcini Flori - Pasaj CFR Vest - Centură - Rulmentul - Jumbo - Bermas - Gara Suceava Vest - Mobilă - Curcubeu - Nordic - Catedrală - Policlinică - Bancă - Centru - Grup Școlar - Sala Sporturilor - Bazar - Carrefour - Orizont - Moldova - Cantina - Ramiro - Cartier ANL - Gara Burdujeni, cu autobuzul nr. 3 și Spitalul Judeţean - Metro - Corduş -  Bloc IRE - Alimentara - Şcoala nr.9 - Obcini Flori - Mobilă - Curcubeu - Nordic - Catedrală - Policlinică - Bancă - Centru - Grup Școlar - Sticlă - TPL SA - Petrom - Selgros - Străduinţa - Pasarelă - Gara Iţcani, cu autobuzul nr. 5.

Menționăm că linia de autobuz de întoarcere pe la spital a fost desființată în urmă cu mai bine de 30 de ani, iar staţia de autobuz de lângă Spitalul Vechi a fost dezafectată în anul 2017, după ce ajunsese într-o stare avansată de degradare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stația de autobuz de la Centrul de Transfuzii Sangvine Suceava s-ar putea reînființa.
 Vizualizări articol: 965 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Stația de autobuz de la Centrul de Transfuzii Sangvine Suceava s-ar putea reînființa3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei