Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 37 (8261)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inițiativă

Femeile liberale sucevene au lansat campania „Stop violenței domestice împotriva femeilor”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președinta Organizației de Femei a Partidului Național Liberal Suceava, deputatul Angelica Fădor, a anunțat că având în vedere contextul actual al reformării statului român atât pe plan educațional, cât și al consolidării justiției, organizația pe care o conduce a lansat campania „Stop violenței domestice împotriva femeilor”. Angelica Fădor a arătat că această campanie este o acțiune ce se va desfășura pe o perioadă de trei luni de zile, începând cu data de 15 februarie 2023. Fădor a precizat că acțiunea are ca scop conștientizarea consecințelor negative ale violenței asupra femeii și implicit suferința provocată minorilor din acea familie.

„Prin acest proiect vom oferi suport de specialitate juridică, consultanță și îndrumare victimelor violenței în familie, atât femei, cât și adolescenți și consiliere psihologică. Este o realitate cruntă faptul că într-o țară europeană, în anul 2023, multe femei sunt victime ale violenței domestice, copiii lor sunt la rândul lor abuzați fizic sau emoțional, familii sunt despărțite în urma abuzurilor și prin urmare multe suflete sunt astfel distruse. Multe femei sunt nevoite, necunoscând legea, fie să plece de acasă, fie să rămână și să îndure pumni și jigniri. Până la soluționarea cazurilor de către autorități, centrele pentru victimele violenței domestice le asigură victimelor securitatea și siguranța pentru a-și continua viața normală până la soluționarea cazurilor”, a precizat președinta Organizației de Femei a PNL Suceava. Ea a adăugat că această acțiune a femeilor liberale sucevene are ca scop sprijinirea victimelor, stoparea abuzurilor, informarea juridică asupra pașilor de urmat în vederea soluționării cauzei și reintegrarea în societate atât a mamei, cât și a copiilor ei. Angelica Fădor a mai spus că această acțiune se va desfășura săptămânal în fiecare zi de luni, între orele 12:00 și 15:00, la sediul PNL din Suceava, de str. Aleea Trandafirilor, nr. 4.

„Consultanța juridică, cât și cea psihologică se vor  acorda gratuit de către membrele din organizația județeană de femei a PNL Suceava și care sunt calificate ca avocați, psihologi, asistenți sociali, sau care fac parte din diverse organizații sau instituții de profil”, a mai declarat Angelica Fădor. Ea a spus că femeile vulnerabile, victime ale violenței domestice se pot programa zilnic, între orele 9:00 și 12.00 pentru consultanță juridică la numărul de telefon: 0741495462 (Cristina Dancu).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeile liberale sucevene au lansat campania „Stop violenței domestice împotriva femeilor”.
 Vizualizări articol: 519 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Femeile liberale sucevene au lansat campania „Stop violenței domestice împotriva femeilor”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei