Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 36 (8260)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Economic

CCI Suceava organizează o misiune economică în Serbia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerț și Industrie Suceava, în calitate de partener al rețelei Enterprise Europe Network, va organiza, în perioada 7-10 martie 2023, o misiune economică în Serbia. Președintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a precizat că misiunea economică se adresează persoanelor interesate de sectorul de afaceri dedicat ferestrelor, ușilor și sticlei, cât și celor ale căror arii de interes cuprind industria lemnului, mobilei, echipamente de prelucrare a lemnului și accesoriilor.

Lucian Gheorghiu a arătat că misiunea economică își propune vizitarea a două târguri internaționale, la care se adaugă sesiuni de networking, vizite de studiu și un tur de afaceri al orașului Novi Sad.

Astfel, el a precizat că participanții vor vizita târg internațional Windoshow Balkans – „Cel mai mare eveniment B2B din industria ferestrelor din Europa de Est”, care reunește lideri din industrie și cele mai recente inovații și tehnologii pe piața ferestrelor, ușilor și sticlei. Misiunea economică include și vizitarea Târgului Internațional de Produse Forestiere MDF, Plăci Aglomerate, Parchet, Sub-Industria Mobilierului și Accesorii, Mașini pentru prelucrarea lemnului și Unelte de tăiere, „All4wood Balkans”, un eveniment cu 35 de ani de experiență care reunește toți pasionații de lemn, mobilă, echipamente de prelucrare a lemnului și accesoriilor.

„Participanții la această misiune economică vor avea oportunitatea de a încheia noi acorduri comerciale orientate spre export cu reprezentanții și proprietarii de companii din industria lemnului, mobilei, echipamente de prelucrare și accesorii, vor putea să urmărească evoluțiile și tendințele din domeniu, dar și să promoveze propriile afaceri și să își dezvolte rețeaua de colaboratori”, a declarat președintele executiv al CCI Suceava. Detalii suplimentare despre această misiune economică se pot obține la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava sau la tel. 0230.521.506, e-mail: een@ccisuceava.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CCI Suceava organizează o misiune economică în Serbia.
 Vizualizări articol: 574 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CCI Suceava organizează o misiune economică în Serbia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei