Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 34 (8258)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Achiziții

Echipamente medicale ultramoderne la compartimentele Urologie şi Gastroenterologie de la Spitalul Municipal Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Spitalului Municipal Fălticeni continuă politica de achiziții pentru ca serviciile prestate să fie la un nivel cât mai înalt. Joi, 9 februarie, managerul Spitalului Municipal Fălticeni, medicul chirurg Vlad Morariu, a anunţat punerea în funcţiune de echipamente medicale ultramoderne pentru compartimentele Urologie şi Gastroenterologie din cadrul unităţii medicale. Achiziţiile au fost făcute cu sprijinul financiar al administraţiei locale şi au ca scop creşterea calităţii actului medical, o prioritate pentru Spitalul Municipal Fălticeni.

„Vreau să anunț cu multă bucurie pacienții arondați spitalului nostru că în cadrul compartimentelor de Urologie şi Gastroenterologie au fost achiziţionate şi puse în funcţiune două echipamente medicale ultramoderne, unice în judeţul nostru în cadrul sistemului sanitar de stat, respectiv un laser super pulsat Thulium pentru Compartimentul Urologie şi un aparat pentru examinarea non-invazivă a fibrozei şi steatozei hepatice, Fibroscan pentru Compartimentul Gastroenterologie.

Aceste echipamente sunt folosite în tratamentul litiazei (piatra) la nivelul întregului tract urinar, precum şi la determinarea non-invazivă a gradului de afectare hepatică (fibroză, delimitare, ciroză).

Mulţumim mult Consiliului Local al municipiului Fălticeni şi mai ales domnului primar prof. Gheorghe Cătălin Coman pentru sprijinul constant acordat spitalului nostru în ultimii ani”, a precizat doctoral Vlad Morariu, Managerul Spitalului Municipal Fălticeni.

Cele două echipamente au costat 1,6 milioane de lei şi vor fi deservite de dr. Vasile Băișanu - Cabinet Urologie şi dr. Roxana Radion / Dr. Alexandra Leahu - Cabinet Gastroenterologie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Echipamente medicale ultramoderne la compartimentele Urologie şi Gastroenterologie de la Spitalul Municipal Fălticeni.
 Vizualizări articol: 715 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Echipamente medicale ultramoderne la compartimentele Urologie şi Gastroenterologie de la Spitalul Municipal Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei