Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 18 (8242)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pe 24 ianuarie

,,Confluențe... artiști pe Siret” și ,,... Bâlci în Aldebaran”, evenimente culturale la Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ultimele două evenimente cuprinse în cadrul proiectului „Spirit, Sunet și Culoare” vor fi prezentate în fața publicului rădăuțean marți, 24 ianuarie. Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” va fi, de la ora 14.00, gazda evenimentul ,,Confluențe... artiști pe Siret”, care și-a propus să fie o incursiune în universul muzicii clasice, cu mezzosoprana Geanina Munteanu și pianista Verona Maier, dar și în universul bacovian cu poetul Ioan Mateiciuc.

La ceas de seară, de la ora 19.00, dialogul artelor va fi prezentat la Casa Municipală de Cultură Rădăuți în cadrul evenimentului ,,... Bâlci în Aldebaran”, pe acordurile muzicii compozitorilor români George Enescu, Mihail Jora, Tiberiu Brediceanu, Felicia Donceanu, George Stephănescu, Dan Mizrahy, Dan Dediu, în interpretarea Geaninei Munteanu (mezzosoprană) și a Veronei Maier (pian), cu o notă a sensibilității simbolismului bacovian adăugată de poetul Ioan Mateiciuc, într-un peisaj armonizat de pata de culoare dată de lucrările artistului plastic Vasile Siretean.

„Spirit, Sunet și Culoare” este un proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii, organizat de Casa de Cultură a municipiului Rădăuți și Primăria Municipiului Rădăuți, în parteneriat cu Asociația Klavier Art, Şcoala Gimnazială „Regina Elisabeta” Rădăuți, Colegiul Tehnic Rădăuți, Colegiul Naţional "Eudoxiu Hurmuzachi" Rădăuţi și SC Dans Aliment.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ,,Confluențe... artiști pe Siret” și ,,... Bâlci în Aldebaran”, evenimente culturale la Rădăuți.
 Vizualizări articol: 610 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
,,Confluențe... artiști pe Siret” și ,,... Bâlci în Aldebaran”, evenimente culturale la Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei