Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 17 (8241)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Animalic

A primit interdicție de a se apropia de soție, dar a încercat să o violeze după ce a și lovit-o

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Ilișești a crezut că poate face ce-i trece prin cap fără să suporte consecințe, dar în final s-a înșelat amarnic și a sfârșit prin a ajunge într-o celulă a Poliției Suceava. Totul a început în noaptea de vineri spre sâmbătă, când o femeie a sunat la 112 și a cerut ajutorul polițiștilor după ce soțul a bătut-o. Polițiștii care au venit la locuința soților au constatat că reclamația se confirmă, motiv pentru care au dispus o serie de măsuri de protecție pentru o perioadă de 5 zile, mai exact până pe 26 ianuarie.

În acest interval, bărbat avea obligația să părăsească temporar locuința comună din satul Ilișești și să păstreze o distanță minimă de 50 de metri față de soția sa. Aceste obligații i-au fost aduse la cunoștință atât scris, cât și verbal. Liniștea a durat doar câteva ore. În aceeași zi, de 21 ianuarie, femeia a apelat din nou la polițiști după o vizită a soțului. În jurul orei 21.00, bărbatul a venit la locuința unde nu avea dreptul să intre pentru cinci zile. După ce a amenințat-o cu moartea pe partenera sa de viață a intrat în casă, a lovit-o cu pumnul și a scos-o afară trăgând-o de păr. Afară a încercat să o și violeze, asta în condițiile în care femeia s-a opus din toate puterile. În aceeași seară bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat Judecătoriei Gura Humorului cu propunere de arestare preventivă. Un judecător de drepturi și libertăți a decis emiterea unui mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile pentru comiterea infracțiunilor de violență în familie, lipsire de libertate în mod ilegal și tentativă la infracțiunea de viol.

Un caz asemănător a avut loc în aceeași zi de sâmbătă, 21 ianuarie, și la Iaslovăț. O femeie a sunat la 112 și a cerut ajutorul polițiștilor după ce soțul ei a amenințat-o cu moartea și cu acte de violență. Totul a plecat de la o dispută legată de locuința unde își duc viața cei doi și care a degenerat rapid. Pe numele soțului a fost emis un ordin de protecție pentru o perioadă de 5 zile, timp în care acesta nu are voie să se apropie de casă și nici de soție.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A primit interdicție de a se apropia de soție, dar a încercat să o violeze după ce a și lovit-o.
 Vizualizări articol: 845 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A primit interdicție de a se apropia de soție, dar a încercat să o violeze după ce a și lovit-o0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei