Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 303 (8220)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   14 imagini |   ø fişiere video

Gest frumos

Aproape 40.000 de lei, adunați în scop caritabil cu ajutorul elevilor și profesorilor din Putna

Aproape 40.000 lei adunați în scop caritabil la "Fabrica de fapte bune" de la Putna! Peste 500 de persoane au făcut neîncăpătoare Casa de Cultură "Ștefan cel Mare" și au răspuns la apelul umanitar făcut de inițiatorii acestui proiect, cadrele didactice de la Școala Gimnazială "Mitropolit Iacob Putneanul". Aflați la prima acțiune de acest gen, părinții, elevii și cadrele didactice s-au mobilizat extraordinar, organizând un eveniment grandios. Târgul de Crăciun a fost organizat în cele mai mici detalii și și-a așteptat clienții cu cele mai frumoase daruri pentru cei dragi, podoabe de Crăciun, bucate alese, băuturi calde. Spectacolul dedicat sărbătorilor de iarnă prezentat de elevii și cadrele didactice a fost ovaționat cu entuziasm la scenă deschisă. Toate activitățile au avut ca scop o cauză nobilă: ajutorarea familiei Herghelegiu din satul Verbia comuna Grămești în vederea mutării într-o casă  nouă. Doi adulți și 10 copii minori locuiesc în chirie într-o căsuță cu două încăperi. S-au făcut demersuri și noua lor casă mai are nevoie de o centrală și mai multe lucrări de finisare. Povestea și prezența acestei familii la eveniment a umplut sala de emoție! Banii strânși vor fi folosiți la cumpărarea unei centrale, construirea camerei centralei și finisajele interioare.

”Mulțumim pentru prezență și implicare domnului primar George Coroamă, domnului viceprimar Cristi Aanei, membrilor Consiliului Local, doamnei Simona Mihalescu de la Asociația "Valoarea Familiei", domnului doctor Alexandru Găină, părintelui profesor Bogdan Negrea și întregii comunități! Nu am mai văzut o astfel de mobilizare la școala noastră și nu pot decât să-mi exprim recunoștința și să mă închin în fața părinților, cadrelor didactice, elevilor și oamenilor de bine care au demonstrat că suntem o mare familie creștină și putem să luăm nota maximă la testul de bunătate. Sunt mândru că sunt putnean! Sunt mândru de colegii mei, de elevii mei și de părinții acestora! Frați creștini, bucuria cerească prilejuită de Nașterea Domnului Nostru să o păstrați pentru totdeauna în inimile și familiile voastre! Sărbători binecuvântate!”, a fost mesajul transmis de Ciprian Florentin Crețan, director al Școlii Gimnaziale "Mitropolit Iacob Putneanul" Putna.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 40.000 de lei, adunați în scop caritabil cu ajutorul elevilor și profesorilor din Putna.
 Vizualizări articol: 749 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 40.000 de lei, adunați în scop caritabil cu ajutorul elevilor și profesorilor din Putna0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei