Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 287 (8204)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   24 imagini |   ø fişiere video

„Deschide ochii, deschide inima”

Zeci de produse lucrate cu multă migală de persoane cu nevoi speciale, în atelierele ocupaționale, expuse la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Beneficiarii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) au marcat Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, sărbătorită pe 3 decembrie, prin organizarea unei expoziții (cu vânzare) cu produse handmade, obiecte şi suveniruri realizate de persoane cu nevoi speciale, expoziție ce a fost deschisă luni, 5 decembrie 2022, la Iulius Mall Suceava.

Acțiunea s-a înscris în cadrul Campaniei „Deschide ochii, deschide inima”, ediția a XVI-a.

Au participat reprezentanți din centre/servicii pentru copii și adulți cu dizabilități din sistemul de protecție sucevean (CSS Mitocu Dragomirnei CAbR Fundu Moldovei, CRRN Sasca Mică, CSS „O Nouă Viață – Siret, CRRN Costâna, CAbR Zvoriștea, Complexul de Recuperare Neuro-Psiho-Motorie Blijdorp „O Nouă Viaţă” Suceava – Centrul de servicii sociale pentru persoane adulte cu dizabilități, Servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate  Gura Humorului, Centrul de servicii multifuncţionale pentru copilul aflat în dificultate Fălticeni, CRRPH Pojorâta, CAbR Todirești, Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Dizabiltăţi ,,Ama Deus” Siret,Fundația FARA).Aceștia au etalat pe mesele și pe panourile puse la dispoziție de administratorii centrului comercial produse lucrate cu multă migală, cu drag, pe tot parcursul anului, în atelierele ocupaționale, în speranța că munca lor va fi apreciată și valorificată. Rolul acestei acțiuni, intitulată „Deschide Ochii…! Deschide Inima!”, are ca obiectiv promovarea înțelegerii de către opinia publică a problemelor cu care se confruntă persoanele cu dizabilități și susținerea demnității, a drepturilor și a bunăstării acestora.

„Ne dorim ca prin acțiunile noastre să reușim să conștientizăm publicul larg cu privire la importanța schimbării de atitudine față de aceste persoane, prin eliminarea barierelor în ceea ce privește implicarea lor în diverse sfere de activitate. Le mulțumim tuturor partenerilor care ne-au fost și ne sunt alături de fiecare dată, oferind cadouri și recunoaștere, persoanelor cu dizabilități, creând împreună magia unei zile cu adevărat specială. Mesajul nostru rămâne același, ca de fiecare dată: <Să recunoaștem abilitatea din orice dizabilitate!>. Vă dorim sărbători binecuvântate, în pace și bucurie, alături de cei dragi”, a transmis echipa DGASPC Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de produse lucrate cu multă migală de persoane cu nevoi speciale, în atelierele ocupaționale, expuse la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 524 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeci de produse lucrate cu multă migală de persoane cu nevoi speciale, în atelierele ocupaționale, expuse la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei