Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 287 (8204)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Incident grav

O explozie teribilă a zguduit ieri dimineață cartierul Burdujeni. Oamenii au crezut că suntem bombardați de ruși

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O puternică explozie s-a produs luni dimineață, la ora 4.04, în cartierul Burdujeni, iar deflagrația a fost atât de mare încât oamenilor le-au trecut prin cap cele mai sumbre scenarii, inclusiv că am fost bombardați de armata rusă. Cinci persoane au fost rănite, cel mai grav fiind chiar proprietarul apartamentului unde a avut loc explozia. Gheorghe Bucevschi, de 63 de ani, era ieri în stare gravă, cu arsuri pe majoritatea corpului, iar șansele sale de supraviețuire erau extrem de scăzute. De altfel, bărbatul a fost aruncat pur și simplu afară din apartament de suflul exploziei, care a afectat și mai multe blocuri din vecinătate, dar și centrala termică din apropiere. La fața locului au ajuns pompierii, dar și alte structuri ale Poliției, Jandarmeriei, Poliției Locale, dar și reprezentanți ai Primăriei Suceava și ai Prefecturii. Structura de rezistență a blocului a fost afectată și o bună bucată de vreme acesta nu va mai putea fi folosit. Cei mai mulți oameni au plecat din case doar cu hainele de pe ei, iar accesul în bloc a fost restricționat din cauza pericolului de prăbușire a unor elemente. Este cel mai grav incident de acest fel din ultimii 25 de ani, iar autoritățile promit că îi vor sprijini pe oamenii afectați de explozie. În afara imobilului de pe strada Rarău, au mai fost distruse, în proporții diferite, și 22 de autoturisme care erau parcate în zonă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O explozie teribilă a zguduit ieri dimineață cartierul Burdujeni. Oamenii au crezut că suntem bombardați de ruși.
 Vizualizări articol: 1791 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O explozie teribilă a zguduit ieri dimineață cartierul Burdujeni. Oamenii au crezut că suntem bombardați de ruși0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei