Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 287 (8204)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Cultură

Contribuții importante ale elevilor colegiului din Gura Humorului, la Festivalul ”Toamnă la Voroneț”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Debordând de creativitate și pasiune, elevii Colegiului „Alexandru cel Bun” Gura Humorului au pus pe pânză lumea lor. Fotografii, artiștii plastici și scriitorii, împreună cu profesorii îndrumători, au dat naștere proiectului „Humorul cu carte, arte și imagini”.

Astfel, în cadrul celei de-a XLII ediții a Festivalului Internațional de Film, Diaporamă și Fotografie „Toamnă la Voroneț”, organizat în perioada 1-3 decembrie 2022, au avut loc trei evenimente importante ale Colegiului „Alexandru cel Bun”.

„În primul rând, membrii Clubului de Fotografie CAB au realizat o expoziție cu titlul <Gura Humorului, de la oraș la stațiune turistică>, în care au surprins atmosfera unor timpuri de mult apuse, împletită cu aerul modern al zilelor noastre. De asemenea, elevul Lucian Hojbotă, din clasa a XI-a A, a lansat volumul de poezii <plapumă de iod> care se dovedește a fi o adevărată inspirație pentru fiecare dintre sufletele și mințile ce îl ascultă. Nu în ultimul rând, elevii de la Clubul de Arte Vizuale CAB au realizat un vernisaj de artă cu tematică autumnală, în care formele și culorile se îmbină curajos, relevând viziunea fiecăruia dintre ei. Le mulțumim domnilor profesori Florin Batîr, Ortenzia Gotcu și George Checheriță pentru călăuzire, și îi felicităm pe toți cei implicați în realizarea lucrărilor!”, a transmis Mihnea-Viorel Flutur, președinte al Consiliului Elevilor de la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului.

În încheiere, elevii au avut onoarea de a participa la un masterclass susținut de conf. univ. dr. Victor Velculescu și de artistul vizual Ilie Bumbac. Cei doi au împărtășit din pasiunea pe care o au și vasta experiență în domeniul artistic, prezentând și analizând de la fotografii artistice și jocuri de umbre, până la fotografii de război.

„Această întâlnire a reprezentat un adevărat prilej de cunoaștere și autocunoaștere, membrii Clubului de Fotografie rămânând profund impresionați și luând cu ei mai departe curajul și inspirația invitaților noștri. Dacă vă doriți să fiți inspirați, provocați, sau dacă sunteți curioși să priviți lumea prin ochii adolescenților de astăzi, sunteți invitați să urmăriți paginile de Facebook și Instagramale Cluburilor de Fotografie și de Arte Vizuale CAB”, a mai menționat Mihnea-Viorel Flutur.

Principalii parteneri ai evenimentului au fost Primăria Gura Humorului și Centrul Cultural Gura Humorului, care au asigurat finanțarea și buna desfășurare a proiectului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contribuții importante ale elevilor colegiului din Gura Humorului, la Festivalul ”Toamnă la Voroneț”.
 Vizualizări articol: 524 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Contribuții importante ale elevilor colegiului din Gura Humorului, la Festivalul ”Toamnă la Voroneț”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei