Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 286 (8203)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Transport cu probleme

Remorcă cu balast răsturnată în fața Poliției Dolhasca după o sesizare la 112

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un apel la 112 a fost tratat destul de superficial de polițiștii chemați să lămurească situația. S-a întâmplat vineri seară, în jurul orei 18.30, când Ionuț Gavril a sesizat că un camion, care avea atașată o semiremorcă, transporta balast. Polițiștii au identificat rapid autovehiculul cu pricina, iar la volan era Marius Întorsură, de 48 de ani, din Preutești. La o verificare mai atentă, s-a constatat că acesta avea suspendat dreptul de a circula pe drumurile publice. La insistențele celui care a sunat la serviciul unic de urgență a fost verificată mai atent semi-remorca, ocazie cu care s-a stabilit că numerele care erau atașate sunt false, iar pe șasiu nu era nici o serie. ”Le-am cerut polițiștilor în nenumărate rânduri să îi solicite șoferului aviz de însoțire a mărfii, că poate o fi fost furată. S-au făcut că nu mă aud și au lăsat situația în coadă de pește. Între timp a venit și un cunoscut al șoferului și cred că aveau de gând să mușamalizeze totul. Azi (n.a. – sâmbătă) am mers din nou la Poliția Dolhasca. Balastul din remorcă era basculat, iar mașina era mutată din poziția în care era vineri seară. Am întrebat din nou dacă au stabilit de unde provine balastul care era în camion, dar polițistul a preferat să plece de la sediu”, a precizat Ionuț Gavril. Între timp, șoferul camionului este cercetat penal pentru comiterea infracțiunilor de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și ,,conducere fără permis”. Cât despre balastul din camion și eventualitatea unui furt, situația rămâne încă un mister. Dacă balastul a rămas în fața sediului Poliției Dolhasca, duminică dimineață camionul și remorca pe care erau montate numere false au dispărut pur și simplu. Curat murdar, coane polițistule de caz.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Remorcă cu balast răsturnată în fața Poliției Dolhasca după o sesizare la 112.
 Vizualizări articol: 943 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Remorcă cu balast răsturnată în fața Poliției Dolhasca după o sesizare la 1125.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei