Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 285 (8202)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Foc și pară

O familie cu 4 copii a rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui devastator incendiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Devastatorul incendiu din seara zilei de 1 decembrie, de la Stulpicani, a lăsat fără un acoperiș o întreagă familie, care are patru copii minori. Și cum o nenorocire nu vine singură, familia respectivă are acum și un deces. Ziua de joi a debutat cum nu se poate mai rău pentru familia lui Teodor Ioan Iosub. Tatăl acestuia, care suferea de mai multe afecțiuni de ceva vreme, a fost luat cu ambulanța și transportat la spital, unde a rămas internat. În jurul orei 18.00, din cauza efectului termic al curentului electric, locuința lui Toader Ioan Iosub a luat foc și a ars ca o torță, în ciuda intervenției mai multor echipaje de pompieri. Imediat după ce s-a dat alarma, la fața locului a ajuns autospeciala Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Stulpicani, iar la scurt timp au ajuns două echipaje ale pompierilor militari din Gura Humorului.

Cum vâlvătaia era foarte mare, în ajutor au mai fost chemate două autospeciale, de la Gura Humorului și Câmpulung Moldovenesc. Casa de locuit, o anexă și camera centralei au fost mistuite de flăcări în mare parte, iar prejudiciul calculat se ridică la circa 60.000 de euro. În timp ce incendiul mistuia gospodăria din Stulpicani, tatăl lui Teodor Ioan Iosub era spre finalul călătorie pe acest pământ. A murit în spital, fără a ști de nenorocirea de acasă.

Acum, soția celui decedat urma să revină acasă din străinătate, unde era plecată la muncă. Va avea parte de un dublu șoc: va trebui să își înmormânteze soțul și să vadă cum casa fiului a fost distrusă de flăcări. Vasile Zamcu, primarul din Stulpicani, a mărturisit că întreaga comunitate s-a mobilizat pentru a da o mână de ajutor. ”S-au adunat mai mulți localnici și se face curățenie, iar pentru zilele următoare vom vedea cum îi putem ajuta să își refacă locuința. A fost o zi extrem de tristă, dar vom face tot ce ține de administrația locală pentru a fi alături de familia greu încercată de evenimentele recente”, a precizat primarul Vasile Zamcu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O familie cu 4 copii a rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui devastator incendiu.
 Vizualizări articol: 906 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O familie cu 4 copii a rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui devastator incendiu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei