Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 282 (8199)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fete elevele vor sa ..

Trei eleve din județ caută sponsori pentru a reprezenta România la un concurs în Singapore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei eleve din clasa a XI-a, de la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava, caută sprijin financiar pentru a putea participa la concursul internațional Young Founders Summit, derulat în perioada 7-10 decembrie în Singapore. Sofia Grosu, Cezara Zaharia și Mălina Covaliu alcătuiesc singura echipă din Europa care participă la competiție.

Potrivit acestora, „acest concurs este în căutarea unor idei de start-up care să vină în ajutorul rezolvării unor probleme din domeniul educației, inegalității sociale sau al mediului înconjurător. În urma înscrierii proiectului nostru, am fost selectate, dintre sutele de aplicații, pentru a intra în semifinale, alături de alte 24 de echipe de pe întreg globul.

Considerăm că participarea la acest concurs ar fi o experiență valoroasă, ce ne va permite să aducem informație de calitate și tinerilor din România. Din acest motiv, căutăm sponsori care să înțeleagă importanța investirii în generațiile viitoare și care să ne ajute să acoperim cel puțin o parte din costurile acestei călătorii”.

 

Proiectul echipei

Proiectul tinerelor constă într-o platformă care să ajute elevii și studenții să își organizeze materia pe care vor să o învețe, să descopere modul de învățare care li se potrivește și să se ajute reciproc pentru a putea evolua împreună.

Această aplicație numită YouRocket ar conține următoarele funcții:

● urmărirea evoluției printr-un sistem de task-uri;

● planificarea materiei de învățat;

● grupuri online de studiu, publice sau private, în care prietenii sau chiar elevii care nu se cunosc, dar au interese comune, se pot ajuta între ei;

● planuri și metode de învățare adaptate ritmului fiecărui utilizator;

● alte resurse de învățare (manuale, cărți, sistem de notițe, muzică pentru concentrare).

Detalii despre program, la - https://www.yourocket.co/...și

https://instagram.com/you.rocket?igshid=YmMyMTA2M2Y=m%C4%83.

De menționat că, în ultimul an, tinerele au obținut premiul III la un alt concurs de start-up-uri numit „Inițiativa în afaceri” și au organizat în oraș evenimentul marca Vreau să fiu Antreprenor - „De la pasiune la business”.

 

Despre concurs

Tinerele relatează că Young Founders Summit este o platformă care își propune să reunească tinerii care își doresc să facă schimbări pentru a le oferi șansa la educație antreprenorială, mentorat, rețele și finanțare pentru a crea soluții inovatoare care să rezolve provocările de sustenabilitate, educație și inegalitate.

Potrivit organizatorilor concursului, „misiunea noastră este să facem ca mentalitatea și aptitudinile antreprenoriale să fie accesibile pentru generația Z la nivel global. Credem că promovarea și susținerea generației Z, combinată cu inovația digitală, vor crea o lume care va fi incluzivă, accesibilă și durabilă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei eleve din județ caută sponsori pentru a reprezenta România la un concurs în Singapore.
 Vizualizări articol: 702 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Trei eleve din județ caută sponsori pentru a reprezenta România la un concurs în Singapore5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei