Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 279 (8196)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bilanț

Ministrul Cadariu: Aproape 1,6 miliarde de euro au ajuns la antreprenorii români prin intermediul programelor MAT

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, senatorul PNL de Suceava Constantin Daniel Cadariu, a declarat că aproape 1,6 miliarde de euro au ajuns, până în data de 25 noiembrie a.c., la antreprenorii români, prin intermediul măsurilor de sprijin inițiate și implementate de ministerul pe care îl conduce, alături de cele nouă Agenții pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii (AIMM) din subordine, Serviciul de Telecomunicații Speciale și de partenerii bancari. Constantin Daniel Cadariu a prezentat bilanțul la un an de la înființarea și organizarea Ministerului Antreprenoriatului și Turismului. Cadariu a spus că în toată această perioadă, Ministerul Antreprenoriatului și Turismului și-a dovedit dedicarea față de mediul antreprenorial românesc, tratând cu seriozitate și profesionalism fiecare provocare și oferind consiliere tuturor aplicanților, astfel încât să fie atinse toate obiectivele generale și specifice ale schemelor de ajutor.

El a evidențiat faptul că personalul Direcției Generale Antreprenoriat și Programe de Finanțare (DGAPF), alături de colegii din cadrul AIMM, a depus eforturi susținute, de multe ori peste programul de lucru, pentru a asigura cadrul procesării tuturor cererilor de finanțare, de ordinul sutelor de mii. „Chiar dacă volumul de activități și termenele urgente ne-au pus de multe ori în situații de criză, satisfacția de a fi contribuit la sprijinirea, înființarea și dezvoltarea firmelor românești, unele dintre acestea fiind chiar salvate datorită măsurilor compensatorii, în contextul crizelor suprapuse, este una foarte mare”, a declarat Constantin Daniel Cadariu. El a spus că MAT, prin rezultatele obținute într-un an de la înființare, a demonstrat că are profesioniști dedicați meseriei lor. „Suntem o echipă unită și, împreună, ne luăm angajamentul să tratăm cu aceeași seriozitate și devotament viitoarele provocări, astfel încât să atingem țintele propuse. Pentru micile erori care s-au strecurat în acest proces amplu și complex, ne prezentăm scuzele. Învățăm din greșeli și tindem tot mai mult spre excelență, astfel încât să răspundem prompt nevoilor reale ale mediului de afaceri românesc”, precizează ministrul Antreprenoriatului și Turismului.

Cadariu a ținut să le mulțumească tuturor partenerilor, atât din sectorul public, cât și din cel privat, pentru suportul oferit de la MAT și până în prezent. „Rămânem deschiși oricăror inițiative, propuneri de colaborare și sugestii, astfel încât, printr-un efort comun, să dezvoltăm sistemul antreprenorial autohton, precum și destinația turistică România. Aprecierea noastră merge către antreprenori, investitori, structurile asociative, turiști români și străini, reprezentanți mass-media – de altfel, către toți cei care ne-au fost alături și care își propun să ne rămână aproape și pe viitor. Vă suntem recunoscători”, a încheiat Constantin Daniel Cadariu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul Cadariu: Aproape 1,6 miliarde de euro au ajuns la antreprenorii români prin intermediul programelor MAT.
 Vizualizări articol: 627 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ministrul Cadariu: Aproape 1,6 miliarde de euro au ajuns la antreprenorii români prin intermediul programelor MAT0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei