Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 264 (8181)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Performanță

Formația de dans „Adalis” de la Palatul Copiilor a câștigat două locuri I la Festivalul-Concurs Internațional de Ștafete, Parcursuri Aplicative și Dans „Fair-Play”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Formația de dans ,,Adalis” de la Palatul Copiilor Suceava a câștigat recent două locuri I la Festivalul-Concurs Internațional de Ștafete, Parcursuri Aplicative și Dans „Fair-Play”. Copiii au fost coordonați de prof. Aida Petrea, care i-a însoțit la Festivalul-Concurs Internațional de Ștafete, Parcursuri Aplicative și Dans „Fair-Play”, desfășurat la Vaslui, unde aceștia au avut o prestație foarte bună la competiția de dans, urcând de două ori pe podium.

Am aflat de la prof. Aida Petrea că Festivalul-Concurs Internațional de Ștafete, Parcursuri Aplicative și Dans „Fair-Play”, aflat la cea de-a XXI-a ediție, a fost gândit ca o competiție de tip cultural-artistic-sportiv, prin care s-a încercat promovarea mișcării prin alte metode decât cele tradiționale din ora de educație fizică. Concursul a avut loc în perioada 5-6 noiembrie a.c., prima zi fiind dedicată acțiunilor sportive, iar cea de-a doua momentelor artistice de dans. La festival au participat peste 800 de copii din România și Republica Moldova, iar la secțiunea de concurs online au participat echipaje din Bulgaria, Cehia, Rusia, Republica Moldova și România. „Competiția a oferit copiilor o experiență deosebit de frumoasă, încărcată de emoție și pasiune pentru artă și mișcare, rezultatele obținute încorporând strădania, priceperea și dăruirea lor pentru astfel de activități”, a transmis prof. Aida Petrea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Formația de dans „Adalis” de la Palatul Copiilor a câștigat două locuri I la Festivalul-Concurs Internațional de Ștafete, Parcursuri Aplicative și Dans „Fair-Play”.
 Vizualizări articol: 440 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Formația de dans „Adalis” de la Palatul Copiilor a câștigat două locuri I la Festivalul-Concurs Internațional de Ștafete, Parcursuri Aplicative și Dans „Fair-Play”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei