Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 262 (8179)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În prag de iarnă

Numărul de refugiați ucraineni din tabăra de căsuțe modulare de la Rădăuți a depășit, sâmbătă, capacitatea de cazare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărul de refugiați din Ucraina care caută adăpost în județul Suceava și sunt direcționați către tabăra de căsuțe modulare de la Rădăuți a depășit, sâmbătă, capacitatea de cazare de acolo. Conform datelor oficiale transmise sâmbătă de Prefectura Suceava, pe cele 136 de locuri din căsuțele modulare sunt cazate 142 de persoane, diferența de 6 fiind copii care stau cu familia. Printre cei 142 de oameni cazați acum în tabără sunt 45 de femei și 76 de copii. De când tabăra de căsuțe modulare a devenit operațională, aceasta a găzduit 1.548 de refugiați, din care 581 de femei și 656 de copii. 1.406 dintre aceștia au plecat din tabără spre alte locuri de cazare temporară sau către  alte destinații.

De la debutul războiului din Ucraina, din 24 februarie a.c. și până în dimineața zilei de 5 noiembrie, pe la Punctul de Trecere a Frontierei Siret au venit din Ucraina în România  peste 1 milion de persoane, mai exact 1.026.008 de persoane, din care 804.042 au fost cetățeni ucraineni, precum și 277.635 mijloace de transport.

Prin taberele de refugiați din județ, cu o capacitate de cazare temporară de 928 locuri, au trecut 14.307 persoane, din care  14.132 au plecat spre alte locuri de cazare din județ sau spre alte destinații. Sâmbătă dimineață, în tabere erau cazați 175 de refugiați: 142 de persoane în căsuțele modulare și 33 de persoane în tabăra de corturi de la Rădăuți. Printre cei cazați în corturi sunt 8 femei și 8 copii.

Fluxul de refugiați pe la PTF Siret se menține constant în jurul valorii de 3.000 de persoane. În data de 4 noiembrie, prin PTF Siret au venit  3.163 persoane, din care 2.296 au fost cetățeni ucraineni, și 1.292 mijloace de transport, iar sâmbătă, 5 noiembrie, au venit 3.964 de persoane, din care 3.034 au fost cetățeni ucraineni, și 1.289 mijloace de transport.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Numărul de refugiați ucraineni din tabăra de căsuțe modulare de la Rădăuți a depășit, sâmbătă, capacitatea de cazare.
 Vizualizări articol: 897 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Numărul de refugiați ucraineni din tabăra de căsuțe modulare de la Rădăuți a depășit, sâmbătă, capacitatea de cazare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei