Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 254 (8171)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Numire

Ciprian Morișcă este noul procuror-șef al DNA Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ciprian Morișcă este noul procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Suceava. Acesta a fost numit la conducerea instituției pentru o perioadă de 3 ani. Fosta șefă a acestei structuri, Mihaela Mihai, va activa în continuare la DNA Suceava, după ce a promovat în vara acestui an concursul organizat la nivel național. Ciprian Morișcă a absolvit în 2006 Facultatea de Drept din cadrul Universității ”Alexandru Ioan Cuza”  Iași, cursuri zi. În perioada 2006-2008 a urmat cursurile de masterat în disciplina „Ştiinţe Penale” la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi, iar în perioada 2008-2010 a urmat cursurile Institutului Național al Magistraturii. A activat ca avocat în cadrul Baroului Suceava, în perioada 2007-2008. După absolvirea INM a fost procuror stagiar în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, în perioada 2010-2012. Ulterior, a activat ca procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în perioada 2012 - ianuarie 2015. Timp de șase luni a fost prim-procuror adjunct delegat în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, iar de la 1 iunie 2015 a lucrat timp de două luni ca procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila. De la 1 august 2015 a ajuns la DNA Suceava, unde a activat neîntrerupt până în prezent. Dintre dosarele pe care le-a instrumentat ca procuror al DNA trebuie amintit cel al prim-procurorului Parchetului Tribunalului Botoșani, Raluca Stăncescu, condamnată definitiv la 6 ani și 10 luni de închisoare, dar și al directorului Direcției Silvice Botoșani, Mihai Axinte, condamnat definitiv la 4 ani închisoare. Un alt dosar este al ex-senatorului sucevean Ilie Niță, condamnat în primă instanță la 8 ani și 5 luni de închisoare, dar și al ofițerului DGA Mihai Martin, dosar care se judecă acum la instanțele sucevene. Este vorba de dosarul ”fabricii de permise” de la Suceava, unul care a mai implicat polițiști, dar și alte persoane publice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ciprian Morișcă este noul procuror-șef al DNA Suceava.
 Vizualizări articol: 2517 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Ciprian Morișcă este noul procuror-șef al DNA Suceava3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei