Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 249 (8166)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

GO Invictus

Ștafeta Veteranilor Invictus, la Colegiul Militar „Ștefan cel Mare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ștafeta Veteranilor, eveniment organizat de Invictus România cu ocazia manifestărilor dedicate Zilei Armatei României, a ajuns la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, miercuri, 19 octombrie.

Participanții care au alergat pe traseul Suceava - Câmpulung Moldovenesc au fost întâmpinați de către elevii și personalul colegiului în aplauze, ștefăniștii primind cu emoție, mândrie și bucurie ștafeta voluntarilor Invictus.

„Ștafeta Veteranilor este despre muncă în echipă, devotament, perseverență și spirit de învingător. Aceste valori se regăsesc și în elevii Colegiului Național Militar Ștefan cel Mare care au răspuns <prezent> acțiunii voluntarilor Invictus, manifestând respect față de eroii neamului”, au punctat reprezentanții colegiului.   

Joi, 20 octombrie, voluntarii Invictus împreună cu 30 de elevi ștefăniști și 6 cadre militare de la Colegiul Militar au plecat spre următorul punct din traseul roșu al Ștafetei Veteranilor.

Purtând tricolorul, au luat startul din curtea colegiului spre platoul central al municipiului Câmpulung Moldovenesc, unde au făcut primul popas în fața statuii Dragoș-Vodă. La Monumentul Eroilor au făcut următoarea oprire, unde participanții au ținut un moment de reculegere pentru eroii neamului românesc.

Strigând într-un glas ,,Go Invictus!", au pornit spre Vatra Dornei pentru a preda mai departe Ștafeta, urmând ca pe 25 octombrie voluntarii Invictus să se întâlnească la Carei, cu ocazia Zilei Armatei României.

Pe 5 octombrie, Ștafeta Veteranilor Invictus a luat startul de la București și va străbate toate județele țării, pe cele trei trasee tradiționale, reprezentate de culorile Drapelului Național, însumând peste 3.300 de km, urmând ca în data de 25 octombrie să ajungă la Carei. Ajunsă la cea de a IX-a ediție, Ștafeta Veteranilor aduce un pios omagiu veteranilor de război și eroilor de ieri și de astăzi a României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ștafeta Veteranilor Invictus, la Colegiul Militar „Ștefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 599 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ștafeta Veteranilor Invictus, la Colegiul Militar „Ștefan cel Mare”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei