Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 245 (8162)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

”Hai la Mitoc”, nou concept turistic promovat în parteneriat cu francezii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

”Hai la Mitoc” este noul concept de turism care vizează promovarea antreprenorilor și producătorilor locali. Videoclipul a fost lansat sâmbătă, cu ocazia vizitei unei delegații franceze în cadrul proiectului “Întâlnirile franco-române pentru turism”. Comuna Mitocu Dragomirnei a fost selectată drept comună cu potențial de dezvoltare turistică, iar tema principală a acestei întâlniri a fost formarea profesională, dezvoltarea turismului rural și a ecoturismului.

”Cu ocazia acestei întâlniri Primăria Comunei Mitocu Dragomirnei a lansat primul videoclip, intitulat <Hai la Mitoc>, pentru promovarea antreprenorilor și producătorilor locali. Videoclipul a fost lansat în prezența a peste 100 de persoane, printre care se enumeră producători și antreprenori locali, directorul școlii, consilieri locali, directorul centrului de recuperare și reabilitare Mitocu Dragomirnei și cadre didactice. Videoclipul de promovare a producătorilor și antreprenorilor locali cuprinde pensiunile turistice, restaurantele, locurile de agrement, producători locali de legume-fructe, produse de patiserie și nu în ultimul rând prestatori de diverse servicii din Comuna Mitocu Dragomirnei. Întrucât producătorii și antreprenorii locali sunt motorul economiei locale, prin promovarea lor nu facem altceva decât să sprijinim și să întărim economia comunei Mitocu Dragomirnei”, a arătat Radu Reziuc, primarul comunei din vecinătatea municipiului Suceava.

La întâlnirea de sâmbătă s-a făcut schimb de idei privind organizarea învățământului profesional din Franța și România, identificarea nevoilor de formare profesională, respectiv de a dezbate asupra modalităților de adaptare a ofertei de formare a unităților de învățământ pentru a răspunde cererii de pe piața muncii.

Din delegația franceză au făcut parte Julien Chiappone Lucchesi, consilier de Cooperare și Acțiune culturală din Ambasada Franței în România și director general al Institutului francez din România, Nadège Davoust, consilier municipal delegat pentru Viața asociativă și Relații internaționale în orașul Laval, Francoise Marchand, președinta Comitetului de înfrățire Laval-Suceava, și Michael Koriche, atașat de cooperare educativă la Ambasada Franței în România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”Hai la Mitoc”, nou concept turistic promovat în parteneriat cu francezii.
 Vizualizări articol: 877 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
”Hai la Mitoc”, nou concept turistic promovat în parteneriat cu francezii5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei