Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 245 (8162)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Farfurii din carton pentru catering și ambalaje bio doar la Snick Ambalaje găsiți

Cu toții suntem conștienți de faptul că plasticul este dăunător atât pentru mediul înconjurător, cât și pentru sănătatea noastră. Faptul că ambalajele din plastic nu se descompun într-un timp util este dăunător pentru mediu. Marile supermarketuri au luat deja decizia de a înlocui pungile pentru legume și fructe cu cele compostabile, ideea fiind apreciată de unii și detestată de alții din cauza calității acestora.

Și unele restaurante au luat în calcul adoptarea unor ambalaje sustenabile, iar unii chiar le-au și pus în circulație. Un furnizor de încredere pentru afaceri de acest gen este Snick Ambalaje. De aici se pot achiziționa farfurii din carton pentru catering, cutii de carton pentru pizza, tacâmuri de unică folosință din lemn, boluri și pahare din materiale bio.

 

Ambalaje într-o culoare distinctă

Fiind mereu pe grabă și prinși între muncă și acasă, oamenii aleg să comande mâncare atunci când nu mai au timp de gătit. Este simplu să comanzi mai multe feluri de mâncare pe care să le savurezi în tihnă, de aceea această industrie a luat amploare în ultimii ani și furnizorii au apelat la tot felul de logo-uri, texte adiacente care să le ofere și o promovare eficientă.

Pentru ambalaje personalizate cu un impact mai eficient, aflați că la Snick Ambalaje se poate întâmpla acest lucru. Culoarea unui brand poate plasa imaginea acestuia în topul preferințelor clienților, asta dacă și conținutul este pe măsură. Dress code-ul nu trebuie să se regăsească doar la haine, el poate fi împrumutat și în celelalte domenii.

Personalizarea sacoșelor sau ambalajelor este și el un mod de a vă face reclamă în mod direct, și chiar este preferat de multe restaurante. Prima impresie contează întotdeauna, chiar și în cazul celor care produc și livrează mâncare.

 

Temperatura preparatelor face diferența

Pentru ca mâncarea să ajungă mereu în condiții optime către client, este recomandat să aveți la dispoziție ambalaje ce conferă protecție și păstrează temperatura mâncării. Fiind vorba uneori de un transport lung și condiții de trafic precare, preparatele tind să se răcească și să nu mai fie la fel de aromate.

Totodată vorbim aici și despre compartimentarea egală a ambalajelor. Nu veți dori ca mâncarea să se verse sau să se amestece. Aceste chestiuni nu vor fi pe placul clientului iar a doua oară va alege alt furnizor. Cum am menționat în paragrafele anterioare, trebuie să aveți de la început grijă și să oferiți condiții de păstrare și depozitare ideale pentru mâncare.

Snick Ambalaje vă oferă o gamă variată de produse de calitate care vă îndeplinește pe deplin nevoile. Pentru a le putea testa în prealabil puteți comanda sacoșa cu mostre gratuite. Veți putea alege ambalajele de care aveți nevoie dar și să le supuneți unor mici teste pentru a vedea dacă se potrivesc afacerii.

Pe Snick-Ambalaje.com este disponibilă toată gama de ambalaje de unică folosință, pentru a fi consultată de dumneavostră. La cumpărături mai voluminoase veți beneficia de un discount considerabil pentru produse. Alegeți Snick Ambalaje și faceți cumpărături sustenabile pentru protejarea sănătății și a mediului înconjurător.

 

Contact:

comenzi@snick-ambalaje.com

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Farfurii din carton pentru catering și ambalaje bio doar la Snick Ambalaje găsiți.
 Vizualizări articol: 647 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Farfurii din carton pentru catering și ambalaje bio doar la Snick Ambalaje găsiți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei