Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 244 (8161)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reguli de siguranță

„Ia atitudine, spune stop violenţei!”, activitate desfășurată la Școala Gimnazială „Miron Costin”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii Școlii Gimnaziale „Miron Costin” Suceava au participat la sfârșitul săptămânii la o acțiune care a avut ca deviză „Ia atitudine, spune stop violenţei!”, organizată în colaborare cu Inspectoratul de Poliție Județean Suceava, departamentul „Siguranță Școlară”. Învățătoarea Maria Holotă, de la Școala Gimnazială „Miron Costin” Suceava, a spus că „regulile de siguranță școlară, dar și de siguranță rutieră au fost îmbrăcate în haină de poveste pentru elevii claselor a II-a, astfel <bufnița înțeleaptă>, personificată de către comisar-șef de poliție Mărioara Niga, i-a sfătuit pe copii să nu lege prietenii cu persoane care manifestă un comportament deviant, să fie prudenți privind propunerile din partea colegilor mai mari, să nu manifeste sentimente de ură, gelozie, laudă, să dea dovadă de respect în relațiile cu colegii, cadrele didactice și personalul auxiliar al școlii și să apeleze oricând la ajutorul cadrelor didactice în orice împrejurare”.

În cadrul acțiunii de vineri, 14 octombrie, inspector principal Petronela Ceobanu i-a învățat pe cei mici trei reguli esențiale pe care să le folosească la trecerile de pietoni: atenția ochilor, atenția urechilor și liniștea gurii. Elevii claselor a VIII-a B și a VIII-a C au aflat de la comisar-șef Ioan Bogdan Onuțu și de la subcomisar de poliție Dan Hlaghi despre răspunderea contravențională și penală a minorilor, delincvența juvenilă, prevenirea faptelor de violență și a bullying-ului, dar și despre regulile de siguranță privind folosirea internetului.

„Activitățile s-au desfășurat sub deviza: <Ia atitudine, spune stop violenţei!> și vor continua pe parcursul întregului an școlar. Vă salutăm cu respect, dragi polițiști, și vă mulțumim că ne apărați zi de zi”, a completat învățătoarea Maria Holotă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Ia atitudine, spune stop violenţei!”, activitate desfășurată la Școala Gimnazială „Miron Costin”.
 Vizualizări articol: 447 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Ia atitudine, spune stop violenţei!”, activitate desfășurată la Școala Gimnazială „Miron Costin”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei