Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 244 (8161)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Balul Bobocilor 2022

Aventura piraților de la Colegiul „Ștefan cel Mare” și cele mai frumoase moștenitoare ale corabiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vineri seară, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Suceava a ancorat corabia piraţilor Colegiului Național ”Ștefan cel Mare”, Perla Albastră, corabia cea mai puternică din istorie, fascinantă și indestructibilă, cu o istorie de 163 de ani.

Aventura Perlei a cunoscut victorii, comori și cuceriri, însă de data aceasta pirații colegiului se află într-un mare impas – au rămas fără lider și, ca atare, trebuie să aleagă dintre cele 10 fiice ale fostului căpitan pe cea mai vrednică să ducă mai departe bogata istorie a corabiei.

Cu cingători la brâu şi cămăşi cu mâneci suflecate, cu cizme lungi din piele, bandane colorate şi pălării cu boruri largi, ștefaniștii și-au luat misiunea în serios și au pus la cale probe pentru a o alege pe cea care e demnă de a sta la timona corabiei lor.

Ediţia din acest an a Balului Bobocilor de la Colegiul Naţional ”Ştefan cel Mare” Suceava i-a purtat pe spectatori într-o călătorie plină de peripeţii, direct de pe marea agitată, un spectacol bogat în semn de bun venit pentru boboceii liceului.

 

  • Probele pregătite pentru cele 10 fiice ale căpitanului


Cele 10 tinere înscrise în cursa pentru titlul de Miss Boboc 2022 au fost în centrul spectacolului pregătit de liceeni, primul eveniment al noii generații de ștefaniști.
Și-au disputat coronița de Miss și, implicit, cârma Perlei Albastre concurentele: Cristiana Ibănescu, Bianca Felic, Georgiana Nica, Irina Șarbei, Ana Berariu, Alexandra Băișanu, Timea Irimescu, Bianca Scutelnicu, Maia Crețu, Alexia Acatrinei.

Neînfricate, îndrăznețe, încrezătoare în talentul și calităților lor, cele 10 fiice ale căpitanului, toate una și una, şi-au lăsat emoţiile deoparte și au făcut cunoştinţă cu juriul şi spectatorii, încă de la debutul show-ului.
Dar cum numai cei cu adevărat înzestrați pot conduce o corabie atât de puternică, pirații le-au pregătit o primă testare, proba de talent, prestația tinerelor cântărind mult în decizia juraților.

Prin interpretări muzicale antrenante sau dimpotrivă, ceva mai sensibile, prin prestaţii coregrafice, numere de dans modern sau contemporan, pantomime, bobocițele s-au străduit să-i impresioneze pe colegii din public, dar și pe jurați, cu virtuozitățile lor în domeniul artistic.

Însă la bordul corabiei Perla Albastră au mai poposit rând pe rând și alți elevi ai liceului care au cucerit atenția celor din sală prin momente artistice inspirate: Bucovina Dance Studio, trupa Wasteland, dar și alți elevi ai liceului care s-au remarcat fie prin numere dans, fie prin interpretare vocală.

De asemenea, trupa de teatru a Colegiului Național „Ștefan cel Mare”, Pi, într-o nouă componență de data aceasta, a prezentat o pastilă de umor în concordanță cu tema spectacolului, presărată cu glume subtile referitoare la viața de ștefanist.

În schimb, pentru cele 10 fiice ale căpitanului au urmat probele de dans, spontaneitate și proba de seară, testări prin intermediul cărora jurații să se convingă în mâinile cui trebuie să rămână întreaga moștenire a corabiei Perla Albastră. 

 

  • Cristiana Ibănescu – Miss Boboc 2022

 

Înainte de alegerea celei mai frumoase și talentate eleve din noua generație, la bordul corabiei a fost invitat Alex Velea, unul dintre cei mai în vogă artiști români, prezent în topurile muzicale de mai bine de 15 ani. 

Artistul a cunoscut de-a lungul timpului un succes consistent cu piesele sale, fiind foarte popular pe YouTube, cu milioane de vizualizări și colaborări de succes. A fost o alegere bună a organizatorilor, judecând după reacția celor din sală care s-au distrat bine, s-au ridicat în picioare și au fredonat alături de artist piesele acestuia.

După prestația lui Velea, a urmat cel mai așteptat și cel mai tensionat moment al serii, dezvăluirea câștigătoarelor competiției de Miss Boboc.

Miss Boboc 2022 de la Colegiul „Ștefan cel Mare” și următoarea la cârma Perlei Albastre a fost desemnată Cristiana Ibănescu. Pe poziția a II-a s-a clasat Timea Irimescu, iar locul al III-lea a fost adjudecat de Alexandra Băișanu. Miss Eleganță a fost aleasă Maia Crețu, iar titlul de Miss Popularitate i-a revenit Irinei Șarbei.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aventura piraților de la Colegiul „Ștefan cel Mare” și cele mai frumoase moștenitoare ale corabiei.
 Vizualizări articol: 2392 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 3 voturi
Aventura piraților de la Colegiul „Ștefan cel Mare” și cele mai frumoase moștenitoare ale corabiei4.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei