Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 238 (8155)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Timp de două zile

Un salon de frizerie își donează încasările pentru mama rămasă infirmă și fără soț, după un accident rutier

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un salon de frizerie din Suceava, la care lucrează câțiva tineri entuziaști, a decis să se implice în campania de sprijinire a unei familii din Ipotești, din păcate a ce a mai rămas din aceasta, în urma unui groaznic accident rutier petrecut în această vară în Bulgaria.

După cum am mai arătat în Monitorul de Suceava, la finele lunii iulie, soții Silviu Gabriel Ilie și Crina Florinela, împreună cu fetița în vârstă de 4 ani, mergeau în vacanță, în Grecia. Bărbatul era la volanul unui VW și era șofer profesionist de aproximativ 20 de ani, având o experiență foarte ridicată la drumuri lungi. Drumul spre concediul așteptat s-a transformat însă, într-o fracțiune de secundă, într-o dramă greu de descris în cuvinte.

 

Un moment de neatenție și mult, foarte mult ghinion  

După miezul nopții, suceveanul de la volan a pierdut controlul asupra mașinii, aceasta a intrat în derapaj și s-a izbit, din lateral, de parapetul autostrăzii. Pentru că balustrada era ruptă, ghinionul teribil a făcut ca bucata metalică să intre în mașină, prin dreptul locurilor din față. Așa se explică violența extremă a accidentului. Șoferul a murit pe loc, iar soției, aflată pe locul din dreapta, balustrada i-a străpuns picioarele. Dacă acea balustradă nu ar fi fost ruptă, cel mai probabil accidentul ar fi fost soldat doar cu pagube materiale.

Fetița, aflată pe bancheta din spate, nu a pățit nimic.

Mama a revenit acasă relativ recent dar are mare nevoie de ajutor, având în vedere că a rămas infirmă și are în îngrijire un copil în vârstă de 4 ani. Prima mare nevoie a mamei sunt protezele, care să o ajute să se deplaseze. 

 

Toți clienții devin parte în campania umanitară. Banii vor fi strânși pentru procurarea protezelor

Cei de la Fundația ”Sânge pentru România” s-au implicat și încearcă să ajute această femeie, pe mai multe căi.

Una dintre căi este prin băieții de la Barber Shop by BOM & NEO, care au o afacere deschisă relativ recent, și care au muncit foarte mult pentru a ajunge acum la un nivel bun. Aceștia au decis să se implice pentru a ajuta familia cu toate încasările pe care le vor face în două zile de muncă. Mihai Vasiliu, Ionuț Bicega și echipa au anunțat că în zilele de marți și miercuri, 11 și 12 octombrie, vor lucra dacă va fi nevoie și până noaptea iar toate încasările de la clienți vor fi donate pentru Crina Florinela și fiica ei.

Așadar, toți sucevenii care vor merge la salon în cele două zile pot participa și ei la campanie, plătind serviciile de care au nevoie și putând face eventual și alte donații.   

”Încasările din zilele de marți și miercuri, 11 și respectiv 12 octombrie, vor fi direcționate către Ilie Florinela Crina pentru a o ajuta la suma necesară procurării protezelor.

Fetița de numai 4 ani are nevoie de mama ei alături. Băieții își donează munca din cele două zile pentru acest caz dramatic, însă au nevoie de ajutorul vostru : prezentați-vă în număr cât mai mare la sediul lor, pentru ca împreună să faceți fapte bune. Nu uitați de programări, ca totul să meargă ca pe roate”, au transmis cei de la Sânge pentru România, care garantează seriozitatea acestei campanii.  

Salonul Bom&Neo (https://www.facebook.com/BarbershopSuceava) este situat pe bulevardul George Enescu, nr. 16B (zona blocurilor noi dintre Liceul cu Program Sportiv și Direcția de Protecție a Copilului Suceava) și oferă toate tipurile de tunsori pentru bărbați, plus servicii de vopsit barbă, aranjat păr, spălat, tuns barbă, tratament pentru barbă etc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un salon de frizerie își donează încasările pentru mama rămasă infirmă și fără soț, după un accident rutier.
 Vizualizări articol: 1495 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un salon de frizerie își donează încasările pentru mama rămasă infirmă și fără soț, după un accident rutier0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei