Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 235 (8152)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Începând cu 10 octombrie

Programul „Ora Poveștilor”, în fiecare luni, la Biblioteca Bucovinei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera” organizează, în fiecare luni a săptămânii, începând din 10 octombrie, programul „Ora Poveștilor” destinat copiilor, prin care biblioteca județeană urmăreşte în permanență „creşterea gradului de interacţiune cu publicul ţintă, prin oferirea unor servicii sau programe gratuite cu adresabilitate directă”.

 „Ora Poveștilor” este, de asemenea, un program ce urmărește să trezească în sufletele avide de cunoaștere ale copiilor dorința de a se apropia de carte, dorința de a citi, respectul față de carte și încurajarea exprimării libere.

„Pentru copii, dezvoltarea competențelor de lectură este esenţială, iar accesul liber la lectură şi, pe această bază, la informare şi cunoaştere, se impune în societatea modernă ca unul dintre drepturile fundamentale ale copilului. Copilăria, adolescenţa şi post-adolescenţa sunt perioade optime ale învăţării, iar copilul-cititor de azi va deveni adultul-cititor de mâine. Vârsta copilăriei este cea mai favorabilă perioadă pentru acumularea unor impresii puternice, este vârsta imaginației, a visării și a jocului. Lectura influențează formarea personalității copilului, educația și cunoașterea, iar abilităţile de lectură deprinse în copilărie devin o pasiune pentru tot restul vieţii”, a explicat directorul Bibliotecii Bucovinei „I. G. Sbiera” Suceava, dr. Gabriel Cărăbuș.

Programul oferit pentru „cei mici”, sub forma unui „club de lectură”, va fi organizat pe grupe de vârstă, respectiv: grupa de vârstă 8-10 ani, în fiecare luni, între orele 14.00-15.00, și grupa de vârstă 10-12 ani, în fiecare luni, între orele 15.00-16.00. Participarea doritorilor este gratuită, iar înscrierile se fac la Secția împrumut pentru copii a bibliotecii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Programul „Ora Poveștilor”, în fiecare luni, la Biblioteca Bucovinei.
 Vizualizări articol: 457 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Programul „Ora Poveștilor”, în fiecare luni, la Biblioteca Bucovinei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap cu legume la cuptor Ingrediente:Crap porționat 300 - 350gCeapă 1,5 kgArdei gras roșu și alb 1 kgMorcov 0,5 kgȚelină 0,5 kgCartofi albi 1 kgVerdeață (leuștean, mărar, pătrunjel) Mod de preparareCrapul eviscerat se sărează și se condimentează după care se dă prin... Citeşte