Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 233 (8150)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Sport și distracție

Ziua Europeană a Sportului Școlar, sărbătorită de elevii de la Liceul Teoretic Filadelfia din Suceava cu 253.650 de trepte urcate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii de la Liceul Teoretic Filadelfia din Suceava au sărbătorit, la sfârșitul săptămânii trecute, Ziua Europeană a Sportului Școlar (European School Sports Day- ESSD). Profesorul David Reguș a transmis, printr-un comunicat de presă, că la acțiune au participat 797 de elevi, care au realizat 4.450 de ture de coborâre - urcare a treptelor care duc spre parcul din apropierea școlii Filadelfia. S-au adunat astfel 253.650 de trepte urcate și tot atâtea coborate, ceea ce echivalează cu o urcare de 40.584 metri altitudine.

În această activitate au fost implicați elevi din toate clasele, de la  preșcolari până la cei din clasa a XII-a. Profesorul Reguș a explicat că Ziua Europeană a Sportului Școlar este dedicată „distracției, jocului împreună și promovării activității fizice și a sănătății pentru toată lumea”, care oferă școlilor ocazia „de a crește profilul educației fizice și a sportului școlar, crește nivelul de distracție prin inițiative la activitate fizică pentru tineri”. De asemenea, promovează sănătatea, incluziunea socială și dezvoltarea competențelor sociale în rândul elevilor.

Proiectul a fost realizat de profesorii de sport de la liceu, coordonați de prof. Ciprian Șerban. Profesorul Reguș a mai spus că startul a fost dat de Sorin Mihalescul, paramedic voluntar la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina” Suceava,  antrenor la Aerobic Fitness Academy și supraveghetor de securitate la Liceul Filadelfia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziua Europeană a Sportului Școlar, sărbătorită de elevii de la Liceul Teoretic Filadelfia din Suceava cu 253.650 de trepte urcate.
 Vizualizări articol: 442 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ziua Europeană a Sportului Școlar, sărbătorită de elevii de la Liceul Teoretic Filadelfia din Suceava cu 253.650 de trepte urcate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei