Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 233 (8150)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

MGM

Sute de suceveni au răspuns campaniei caritabile #1LeuPeZi, inițiată de Asociația Misionând Generația de Mâine

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acțiunea caritabilă #1LeuPeZi, derulată weekendul trecut în centrul municipiul Suceava de Asociația Misionând Generația de Mâine (MGM) din Dumbrăveni, a avut un ecou puternic în rândul a numeroși suceveni, care au vrut să sprijine inițiativa voluntarilor.

Proiectul celor de la MGM își propune să sprijine 1001 familii necăjite să aibă cele necesare pentru masa de sărbători.

Sâmbătă și duminică, în centrul Sucevei, au fost prezenți voluntarii MGM, care au oferit celor care vor să se alăture campaniei câte o pușculiță în care donatorii vor pune câte un leu până la finalul proiectului, pe 20 decembrie, când suma strânsă va fi direcționată pentru nevoile celor necăjiți.

La evenimentul de popularizare a acestei inițiative, sucevenii au luat 385 de pușculițe, cu promisiunea că până la sărbătorile de iarnă vor pune un leu în fiecare zi, pentru beneficiarii campaniei.

De asemenea, au fost făcute și donații la fața locului, în valoare de 15.602 lei.

În semn de recunoștință, cei de la MGM au oferit gratuit vată de zahar și popcorn celor care au răspuns afirmativ acțiunii lor, iar peste 1000 de copii s-au putut bucura, tot gratuit, de un imens spațiu de joacă gonflabil, fără limită de timp.

Președintele MGM, Răzvan Burduja, a menționat că „impresiile după cele două zile de eveniment sunt foarte bune, feedbackul primit de voluntari a fost de asemenea unul excelent. Oamenii au aflat de noi, de inițiativele noastre. Unii au fost chiar foarte emoționați pentru că am pus la dispoziție gratuit tobogane, popcorn, vată de zahăr. Cei care au dorit să se implice au luat o pușculiță în care vor pune câte un leu în fiecare zi până pe 20 decembrie și îi vom invita să aducă pușculițele înapoi în cadrul unui alt eveniment pe care îl vom programa înaintea sărbătorilor de iarnă”.

 

Asociația sprijină persoanele defavorizate tot timpul anului

Președintele MGM a spus că grupul țintă este format din persoane bolnave, vârstnici și persoane cu dizabilități. De asemenea, el a subliniat că asociația sprijină persoanele defavorizate tot timpul anului, dar „masa de sărbători este una specială pentru toți” și de aceea membrii asociației derulează această campanie. Pușculița poate fi comandată și online, atât din țară, cât și din străinătate, accesând link-ul https://tinyurl.com/1leupezi sau la numerele de telefon +40 (746) 703 886, +40 (753) 665 076. În funcție de fondurile colectate, asociația intenționează ca pe lângă cele 1001 familii care vor primi cele necesare pentru masa de sărbători, să achiziționeze și 55 de metri cubi de lemn de foc pentru văduve și bătrâni și să susțină construcția unui centru de ajutorare.

Asociația MGM are sediul central în comuna Dumbrăveni și derulează proiecte umanitare în județele Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Neamț, Timișoara și Mehedinți și în Regiunea Cernăuți, din Ucraina, în funcție de nevoi și de posibilități.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de suceveni au răspuns campaniei caritabile #1LeuPeZi, inițiată de Asociația Misionând Generația de Mâine.
 Vizualizări articol: 661 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sute de suceveni au răspuns campaniei caritabile #1LeuPeZi, inițiată de Asociația Misionând Generația de Mâine0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei