Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 233 (8150)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Proiect

Sport și activități în aer liber, de Săptămâna Europeană a Sportului, la Grădinița „1-2-3”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Săptămâna Europeană a Sportului a fost marcată de preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit „1-2-3” Suceava prin desfășurarea unor activități sportive cu scopul de a stimula interesul pentru mișcare și cultivarea unui stil de viață sănătos în rândul celor mici.

Sub sloganul „Sportul înseamnă sănătate” acțiunile planificate s-au derulat pe Stadionul Municipal Areni, alături de Asociația Județeană de Fotbal Suceava, Clubul Sportiv „Juniorul” Suceava, Școala Gimnazială Nr. 6 Suceava, în calitate de parteneri.

 Organizatorii acțiunii, cadrele didactice de la G.P.P. „1-2-3” Suceava, au militat pentru conștientizarea importanței activităților în aer liber și adoptarea unei atitudini corecte în ceea ce privește mișcarea și beneficiile acesteia pentru sănătate, cultivarea gustului pentru competiție și punerea în lumină a avantajelor jocului în echipă.

Organizați pe niveluri de vârstă (grupe mici, mijlocii, mari), copiii s-au întrecut în probe de cros, sărituri, jocuri cu mingea, cu cercurile.

„Martori la bucuria noastră și sprijin pentru crearea unui context favorabil au fost jucătorii echipei Foresta Suceava, pe care i-am surprins în timpul antrenamentelor, servind astfel un model de comportament în care sportul este nelipsit din cotidian. Indiferent de vârstă, mediu sau forma fizică, sportul este pentru toată lumea, după cum este și Săptâmâna Europeană a Sportului, una dintre cele mai mari inițiative sportive din lume”, au transmis organizatorii.

Săptămâna Europeană a Sportului este organizată de Ministerul Sportului în colaborare cu federațiile naționale sportive și alte entități publice și private din țară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sport și activități în aer liber, de Săptămâna Europeană a Sportului, la Grădinița „1-2-3”.
 Vizualizări articol: 413 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sport și activități în aer liber, de Săptămâna Europeană a Sportului, la Grădinița „1-2-3”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei