Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 227 (8144)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A schimbat camerele

Un tânăr care a provocat un accident, reținut după ce s-a externat din spital

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Vicovu de Sus, care pe data de 14 septembrie a fost implicat într-un accident rutier în timp ce se deplasa pe o motocicletă, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. El este acuzat de comiterea mai multor infracțiuni, respectiv ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și ”conducerea unui vehicul neînmatriculat”. Deși accidentul în care a fost implicat s-a petrecut acum aproape două săptămâni, tânărul a fost reținut abia acum pentru că a stat internat în spital în urma leziunilor pe care le-a avut. În timp ce conducea o motocicletă Honda, vicoveanul s-a angajat în depășirea unui tractor cu remorcă, care rula în fața sa, însă a pierdut controlul asupra vehiculului pe două roți. Tânărul a intrat în coliziune cu roata stânga spate a tractorului, fiind proiectat pe carosabil. Cel care a sunat la 112 și a dat alarma a fost șoferului tractorului, tot un localnic din Vicovu de Sus. Tânărul care se deplasa cu motocicleta a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, fiind diagnosticat preliminar cu un traumatism cranian fără pierdere de cunoștință și cu un traumatism ușor toraco-abdominal. Scăpat cu viață, tânărul a intrat pe mâna polițiștilor. În urma verificării cu etilotestul a rezultat că avea concentrația de 0,76 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Baza de date a indicat că tânărul de 22 de ani nu este nici posesor de permis de conducere. S-a mai constatat că motocicleta nu figurează ca înmatriculată în România.

Nici tractoristul nu a scăpat total ”curat” din acest accident, vehiculul neavând ITP valabil și nici asigurare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr care a provocat un accident, reținut după ce s-a externat din spital.
 Vizualizări articol: 556 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr care a provocat un accident, reținut după ce s-a externat din spital0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei