Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 227 (8144)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Umanitar

Asociația MGM dă startul campaniei „1 leu pe zi” pentru a ajuta 1001 familii pentru masa de sărbători

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Campania „1 leu pe zi”, derulată de asociația Misionând Generația de Mâine(MGM) din Dumbrăveni, începe sâmbătă, 1 octombrie și se va desfășura până în data de 20 decembrie a.c.. Scopul proiectului este de a strânge fonduri prin donații de 1 leu/zi în perioada menționată, pentru a sprijini 1001 familii necăjite să aibă cele necesare pentru masa de sărbători.

Președintele MGM, Răzvan Burduja, a declarat că sâmbătă, 1 octombrie, și duminică, 2 octombrie a.c., în intervalul orar 9.00-21.00, pe esplanada Casei Culturii din Suceava asociația va amplasa un cort unde voluntarii vor oferi gratuit pușculițe pentru campania #1LeuPeZi sau vor înscrie donatorii în sistemul de donații online. La sfârșitul campaniei pușculițele vor fi colectate fizic sau banii adunați vor fi transferați în contul asociației.

De asemenea, voluntarii vor distribui gratuit vată de zahar și popcorn celor care vor dori.

„De 4 ani dăm valoare celei mai mici bancnote din România: 1 lei. Cu lucruri mici, dar puse cap la cap, cu forțe mici, dar unite într-un proiect numit #1LeuPeZi, anul acesta avem o nouă țintă: să ajutăm cu masa de sărbători 1001 familii. De ce 1001? Pentru că orice pușculiță comandată contează și sloganul nostru de anul acesta te încurajează să faci ceva măreț: Fii tu acel 1 care contează!”, a declarat Răzvan Burduja. Președintele MGM a spus că grupul țintă este format din persoane bolnave, vârstnici și persoane cu dizabilități. De asemenea, el a subliniat că asociația sprijină persoanele defavorizate tot timpul anului, dar „masa de sărbători este una specială pentru toți” și de aceea membrii asociației derulează această campanie. Pușculița poate fi comandată și online, atât din țară, cât și din străinătate, accesând link-ul https://tinyurl.com/1leupezi sau la numerele de telefon +40 (746) 703 886, +40 (753) 665 076. În funcție de fondurile colectate, asociația intenționează ca pe lângă cele 1001 familii care vor primi cele necesare pentru masa de sărbători, să achiziționeze și 55 de metri cubi de lemn de foc pentru văduve și bătrâni și să susțină construcția unui centru de ajutorare.

Asociația MGM are sediul central în comuna Dumbrăveni și derulează proiecte umanitare în județele Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Neamț, Timișoara șiMehedinți și în Regiunea Cernăuți, din Ucraina, în funcție de nevoi și de posibilități.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asociația MGM dă startul campaniei „1 leu pe zi” pentru a ajuta 1001 familii pentru masa de sărbători.
 Vizualizări articol: 675 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Asociația MGM dă startul campaniei „1 leu pe zi” pentru a ajuta 1001 familii pentru masa de sărbători0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei