Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 206 (8123)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inițiativă

Minipiețe agroalimentare amplasate în cartierele rădăuțene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Persoanele în vârstă din municipiul Rădăuți, cât și localnicii care nu reușesc, din diferite motive, să ajungă la piața agroalimentară din centrul localității vor avea alternativă pentru coșul zilnic, după ce administrația locală rădăuțeană a găsit o soluție la îndemâna tuturor. Potrivit comunicatului primit la redacție, la inițiativa primarului Bogdan Loghin, pentru a veni în întâmpinarea cetățenilor în vârstă și a celor cu un program de muncă care nu le permite deplasarea în piața centrală, s-a decis implementarea unui proiect pilot ce vizează piețe volante amplasate în mai multe cartiere din municipiul Rădăuți. Mai precis, aceste piețe volante vor funcționa în fiecare zi de luni până joi în zonele aglomerate din localitate, în intervalul orar 15.00. – 20.00. Minipiețele vor funcționa de lunea viitoare, 5 septembrie, pe următoarea structură: luni - Zona Călărași, lângă fântâna arteziană din strada Călărași, marți - Zona Obor, lângă Școala nr.6 din strada Oborului, miercuri - Zona Piața Mică, lângă monumentul crucii din strada Mihai Viteazul, și joi - Zona Hurmuzachi, lângă fântâna arteziană (vizavi de Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi”). În comunicat se mai arată că în fiecare din cele patru minipiețe vor fi amenajate șase-opt tarabe, unde își vor comercializa marfa doar producătorii locali din municipiul Rădăuți și zonele limitrofe. Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, a precizat: „E toamnă, anotimpul când rădăuțenii se aprovizionează pentru sezonul rece. Când am luat această decizie, în primul rând m-am gândit la persoanele vârstnice, apoi la mamele cu copii cărora le este dificil să ajungă în centrul orașului, dar și la cetățenii care sunt la serviciu până târziu. Ne dorim ca prin acest proiect să facilităm accesul tuturor cetățenilor la diversitatea legumelor și fructelor proaspete din această perioadă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Minipiețe agroalimentare amplasate în cartierele rădăuțene.
 Vizualizări articol: 571 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Minipiețe agroalimentare amplasate în cartierele rădăuțene0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei