Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 203 (8120)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Calificative

Activitatea directorilor de școli din județ, la raport

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Directorii de școli și grădinițe din județul Suceava vor fi notați pentru activitatea lor managerială din anul școlar trecut, 2021 – 2022, iar în funcție de rezultate vor fi evaluați cu calificative de la „Nesatisfăcător” la „Foarte bine”.

Evaluarea anuală a început pe 15 august, urmând ca la finele lui septembrie, fiecare director să-și primească calificativul din partea superiorilor de la Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava.

Într-o primă fază, directorii și-au apreciat propria activitate în funcție de câteva criterii stabilite de procedură și au completat o fișă de autoevaluare, etapă care s-a finalizat săptămâna trecută.

Fișa de autoevaluare vizează șapte domenii (organizarea activităților unității de învățământ, motivarea personalului, relații de comunicare, proiectarea direcțiilor de dezvoltare etc.), fiind însoțită de un raport argumentativ.

Urmează, începând cu această săptămână, evaluarea de etapă, asta însemnând consultări cu personalul didactic, nedidactic din școala respectivă, organizația sindicală, autorități locale.  

Până pe 29 septembrie, comisii ale IȘJ evaluează documentația și acordă calificative.

În urma evaluării, punctajul obţinut va determina acordarea calificativului, astfel: pentru 85-100 de puncte - calificativul “Foarte bine”, pentru 70-84,99 de puncte – calificativul “Bine”, pentru 60-69,99 de puncte – “Satisfăcător” şi sub 60 de puncte – “Nesatisfăcător”. Obţinerea calificativului „Neatisfăcător” duce la pierderea postului de conducere.

La nivelul județului Suceava sunt 213 școli cu personalitate juridică și 512 structuri cu 213 directori plini și 64 de adjuncți.

După evaluarea directorilor, urmează evaluarea inspectorilor școlari, a inspectorilor generali adjuncți, a inspectorului general și a directorului Casei Corpului Didactic, aceștia din urmă fiind notați de Ministerul Educației. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Activitatea directorilor de școli din județ, la raport.
 Vizualizări articol: 916 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Activitatea directorilor de școli din județ, la raport0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei