Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 193 (8110)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Extindere

Wizz Air anunță cinci noi destinații și deschiderea bazei sale din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania aeriană de zbor Wizz Air a anunțat miercuri deschiderea unei baze noi în Suceava, extinzându-și operațiunile în România.

Astfel, Wizz Air va opera cinci noi curse externe de la Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava către Paris-Beauvais (Franța), Bruxelles-Charleroi (Belgia), Veneția-Treviso (Italia), Larnaca (Cipru) și Eindhoven (Olanda). Biletele pentru noile rute sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil începând cu 24,99 EUR / 119 RON.

Odată cu alocarea a două noi aeronave moderne Airbus A321neo, Wizz Air oferă acum 11 rute către 7 țări de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava.

Începând cu 15 decembrie, românii pot călători de la Suceava la Paris-Beauvais în zilele de joi și sâmbătă. O zi mai târziu, pe 16 decembrie, vor începe zborurile din Suceava către Bruxelles-Charleroi în fiecare luni, miercuri și vineri, iar spre Veneția-Treviso în fiecare luni și vineri. În plus, începând cu 17 decembrie, pasagerii pot călători către Larnaca și Eindhoven, ambele cu plecare în zilele de marți și sâmbătă.

„Cu o nouă bază și două aeronave alocate în Suceava, Wizz Air își reafirmă angajamentul față de aeroporturile regionale și de a oferi destinații populare la tarife ultrareduse cât mai multor pasageri, în cel mai sustenabil mod posibil”, au transmis reprezentanții companiei.

 

Mai multe zboruri către Bologna, Milano și Roma

De asemenea, Wizz Air mărește și frecvența a trei rute ce operează din Suceava. Frecvența zborurilor către Bologna va fi mărită la 3 zboruri pe săptămână, Milano-Bergamo la 7 zboruri și Roma-Fiumicino la 5 zboruri.

Vorbind la conferința de presă de la Suceava, Evelin Jeckel, Acting Network Officer la Wizz Air, a spus: „Suntem încântați să anunțăm astăzi deschiderea bazei noastre de la Suceava și alocarea a două aeronavemoderne Airbus A321neo, care vor sprijini operațiunile pe cinci rute noi cu plecare din frumosul oraș al Sucevei. Acest anunț marchează o etapă importantă pentru rețeaua noastră din România, care include acum 11 rute cu plecare din Suceava, către 7 țări. Pe măsură ce continuăm să ne extindem rețeaua în România, anunțul ne susține strategia de creștere și angajamentul de a oferi tarife ultrareduse către destinații diverse din Europa. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm pasagerii la bordul zborurilor noi și al celor existente, cu plecare de la noua noastră bază din Suceava!”

 

NOILE RUTE WIZZ AIR DIN SUCEAVA

RUTE

ZILE

ÎNCEPÂND CU

DE LA*

Suceava – Paris-Beauvais

joi, sâmbătă

15 decembrie

24,99 EUR / 119 RON

Suceava – Bruxelles-Charleroi

luni, miercuri, vineri

16 decembrie

24,99 EUR / 119 RON

Suceava – Veneția-Treviso

luni, vineri

16 decembrie

24,99 EUR / 119 RON

Suceava – Larnaca

marți, sâmbătă

17 decembrie

24,99 EUR / 119 RON

Suceava – Eindhoven

marți, sâmbătă

17 decembrie

24,99 EUR / 119 RON

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Wizz Air anunță cinci noi destinații și deschiderea bazei sale din Suceava.
 Vizualizări articol: 1582 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Wizz Air anunță cinci noi destinații și deschiderea bazei sale din Suceava5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Saramură dunăreană Această rețetă adusă de pe meleagurile dobrogene și îmbunătățită, conține o gamă variată de pește proaspăt, cel puțin ce găsim la îndemână (Somn, Crap, Știucă, Caras, Biban).Peștele în prealabil se curăță de solzi și... Citeşte