Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 192 (8109)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Informare

Mersul autobuzelor și microbuzelor din Autogara TASA poate fi consultat pe noul site al operatorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mersul autobuzelor și microbuzelor din și spre autogara care este operată de SC Transporturi Auto SA (TASA) Suceava poate fi urmărit acum și direct pe site-ul agentului economic. Informații despre cele 105 curse care pleacă de la noua autogară, dar și despre cele 105 curse care sosesc pot fi studiate pe site-ul www.autogarasuceava.ro.

Autogara TASA își desfășoară activitatea pe o suprafață de 3.500 mp, pe un teren situat pe strada Traian Vuia nr. 7, în apropiere de sediul Jandarmeriei din Suceava.

”Lucrările de modernizare și amenajare au costat câteva sute de mii de euro, iar noua autogară a preluat aproape integral activitatea de la autogara din centrul municipiului Suceava. Avem discuții cu reprezentanții Primăriei Suceava și ai TPL pentru a intersecta traseele de transport public local cu ale noastre și ale celorlalți operatori care activează în incinta autogării, astfel încât să asigurăm legături atât cu zona centrală a orașului, cât și cu gara”, a arătat Ion Blanaru, directorul TASA Suceava.

Noua autogară are o sală de așteptare cu scaune tip aeroport, toalete, casierie, birou informații și birou pentru bagaje de mână, birou de mișcare, dar și spații de închiriat. Sala de așteptare este prevăzută cu încălzire prin podea cu climatizare, iar călătorii vor fi anunțați de cursele care vin și pleacă prin intermediul unui afișaj electronic, dar și cu ajutorul sistemului de sonorizare.În curtea noii autogări au fost amenajate 9 peroane, 6 locuri pentru taxi, dar și o zonă de urgențe. De asemenea, a fost amenajată o zonă de debarcare a călătorilor. Tot în aceeași zonă a fost deschis un restaurant, care are și terasă, cu o capacitate totală de 200 de locuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mersul autobuzelor și microbuzelor din Autogara TASA poate fi consultat pe noul site al operatorului.
 Vizualizări articol: 1086 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mersul autobuzelor și microbuzelor din Autogara TASA poate fi consultat pe noul site al operatorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei